מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזמנה- שידור רדיו: קטמין ודיכאוןד``ר יונתן דוידאור21/01/2015
היי
מחר , רשת א , בתוכנית רופא תורן בשעה 10 בבוקר
אדבר על הנושא הכי מרתק כיום בפסיכיאטריה, קטמין
כנוגד דיכאון אפקטיבי ומהיר..
אתם מוזמנים להאזין מחר בשעה 10, לשאול שאלות טלפוניות בשידור חי, לשלוח פקס עם שאלות, פרטים מצורפים...
נשתמע
ד'ר יונתן דוידאור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דר אני מאוד אוהב לשמוע אותך
נתנאל לוריא24/01/2015אני משתדל לשמוע אותך כל פעם ברדיו וגם אם אני מפספס אז יש באתר את התכוניות.
אני אשמח אם פעם אחת תדבר על אוטאיזם, אני מאוד מעונין לשמוע מה דעתך על זה ועל בעלי צרכים מיוחדים. אני לא מצאתי יותר מידי פסכיטרים שמדברים על זה ונראה לי שקצת חבל, כי יש יותר ויותר אוטאיסטים ובעלי מגבלות וחבל שלא שומעים יותר על הלקות הזאת ועל התמודדות ורק מדברים על הפרעות נפש.
מקווה שתשמע בעצתי ותדבר על זה פעם, חוץ מזה מאוד -מאוד אוהב לשמוע אותך
אתה באמת נהדר, ממש מעביר את יפה ומסביר מעולה ישר כוח והמשך כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר אני אשמח אם תגיב לי בבקשה.
נתנאל לוריא28/01/2015כי במת נראה לי שזה חשוב לעלות את הבעיות של בעלי מגובליות ( פיגור, אוטאיזם וכולי )לסדר היום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבבה הבנתי שזה לא מעניין אותך.
נתנאל לוריא28/01/2015אני מבין שכל מה שרוצים תמיד לשמוע זה על הפרעות-נפשיות ברדיו.
אבל להתעלם ממני, לפחות תגיד שאתה לא יכול ברדיו אתה יודע לדבר יפה
ובגלל זה אני אוהב לשמוע אותך, אבל בפרום אתה קצת מזלזל וחבל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבבה הבנתי שזה לא מעניין אותך. - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור29/01/2015היי נתנאל
כעת רק ראיתי את מודעתך.
לצערי לא תמיד מתאפשר לי להיכנס לפורום באופן יומי.
בהחלט אשמח לשיקול לדבר על כך בעתיד.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.
נתנאל לוריא29/01/2015זה בעני נושא מאוד חשוב יעזור להרבה הורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)