פרנויה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרנויה
    ע
    26/01/2015

שלום,
    אימי בת 70 סובלת מפרנויה כ-3/2 שנים... אנחנו לא מצליחים לגרום לה ללכת לטיפול
    השאלה שלי האם המחלה הזו ללא טיפול, יכול מצבה להדרדר.
    יש הדרדרות במצבה ( דיכאון, מרירות, עצבות) האם ללא טיפול המצב יכול להיות גרוע יותר ?

תודה על תשובתכם,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרנויה

הוספת תגובה

• ברור

שמוליק
    26/01/2015

שלום רב.

לצערינו הרב, יש מצבים כאלו שבו מישהו סובל מבעייה פסיכולוגית, והוא אינו מודע לכך, והוא עוד יאשים את כל העולם שהם אלה שאינם בסדר.

אני הייתי במצב כזה באופן אישי. מה שקרה איתי בסוף, זה שהמצב התדרדר עד לאישפוז כפוי...

אינני חושב שניתן היה לעשות משהו. אולי בשלבים קודמים עוד לפני שהחלה התדרדות ראשונית היה ניתן לעשות משהו, אבל הייתה איזו נקודת אל-חזור.

אם זה המצב, אז אני מציע לך שלא להפיל על עצמך ריגשות אשמה.

צריך לנסות, להשתדל, ולדעת שההצלחה איננה מובטחת.

בהצלחה.
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרנויה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    29/01/2015

בהחלט יכולה להחמיר
    יש צורך במעקב רופא, רופא משפחה, ביקור בית, מעורבות רווחה במקרה קיצוני של מסוכנות ... ,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו