מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כדור מירולימור26/01/2015
שלום רב, הנני בת 39 סובלת מפיברומיאלגיה כאבי שרירים, בזמן האחרון אני במתח רב ולחץ עקב בעיות כלכליות, הכאב בשרירים רק מתגבר ונוספו לי קשיי שינה, רופאת המשפחה נתנה לי טיפול בכדור מירו. שאולותיי הם:
האם המירו יעיל להפחתת מתח ודאגנות האם הוא מיועד להרגעה?
האם מירו יעיל לכאב כרוני?
האם המירו יעיל לשינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
שמוליק26/01/2015שלום לימור.
אינני רופא.
לדעתי, כפי שאת בעצמך כתבת, הבעיות הכלכליות הן כנראה הגורם המשמעותי.
יכול להיות שמי שמבין בנושא, יכול לעזור הרבה יותר. מטרת הטיפול התרופתי היא רק לתת רגיעה מסויימת שתאפשר לשקול התמודדות עם הבעייה תוך הפעלת שיקול דעת, ולמנוע פעילות אימפולסיבית כתוצאה מהמתח.
אני מאחל לך הצלחה בהתמודדות עם הבעיות הכלכליות.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירו תגובה
רונן26/01/2015מירו במינונים נמוכים יכול לעזור כאשר יש בעיות שינה ופחות ישפיע על דיכאון ומתחים . .
הייתי מציע לך להתחיל בחצי כדור שלרוב עוזר בבעיות שינה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדור זה פיתרון לבעיות כלכליות?
דוד26/01/2015הבעיות ישארו ואת סתם תהי מסוממת,חבל על הזמן לדעתי חפשי רפואה אחרת,פתרון טבעי בלי תופעות לוואי והתמכרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדור מירו - תגובה
ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור28/01/2015שלום רב,
מירו הוא תכשיר נוגד דיכאון בעל השפעה מרדימה ולכן במקרים של דיכאון שמלווה בקשיי שינה הבחירה בתרופה זו היא סבירה.
קשה לנבא האם גם תסמינים של חרדה ומתח יגיב לטיפול זה, אך כמובן זה בהחלט אפשרי. חשוב לזכור כי תגובה לתרופה ספציפית משתנה מאדם לאדם ולכן יתכן ויהיה צורך בשינויים בטיפול בהמשך. מומלץ להתייעץ עם רופא מומחה פסיכיאטר כדי לעקוב אחרי לטיפול ובמידת הצורך לבצע התאמות נדרשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)