מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דכאוןאור24/04/2008
שלום אני בת 20 לוקחת כדורים כבר 5 שנים היתי באשפוזים הרבה בגלל חרדה אובססיה התקפים יש לי סכזופרניה אני עצובה כל הזמן מתגעגעת למטפלת שלי באנוש אני עוברת שיקום עכשיו חופש פסח כבר שבוע משעמם אין לי חברים בבית קשה עם אמא יש ריבים אני רוצה תשומת לב אהבה יחס ואין במעדון אנוש כיף יש לי את המטפלת היא חמודה יש בעיה היא לא בקשר איתי בערב ובחופש אני אוהבת אותה בבית לא טוב אני לבד אמרו לי ללכת להוסטל היית באשפוז בגיל 14 צפת נהריה טירה עברתי הרבה זריקות רספרדל היום לוקחת סרקול יש לי גם הפרעות אכילה אני שומרת על משקל להיות רזה אני אוכלת רק בערב במשך היום אני ישנה עכשיו חופש אין תאבון במשך היום הגוף רגיל ככה אני נראית טוב לא כמו אנשים בשיקום אני עצובה רע לי אני רוצה תשומת לב ואין המטפלת לא איתי עם אמא לא מסתדרת יש ריבים אולי כדאי הוסטל גם בלילה קשה לשון מתגעגעת למטפלת נקשרתי אליה מה עושים המטפלת לא רוצה להיות איתי ללכת איתי לטיל מתגעגעת אליה כבר שבוע יום ראשון אני רואה אותה אין לי תלות אני אוהבת אותה היא מדברת אלי יפה זה בעיה היא לא רוצה ללכת איתי לטיל חברים אין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דכאון
29/04/2008לאור שלום
מחלות שמתחילות כ"כ מוקדם בחיים מאוד מקשות על התפתחות אישית ועל התקדמות בחיים. אבל לא לוותר! תקבעי לעצמך יעדים קטנים כל פעם: ליצור חברות חדשה, לקרוא ספר מעניין, לעשות קצת ספורט, ועוד. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
אור01/05/2008כל הזמן המטפלת באנוש והצות כועסים אלי על התנהגות שלי שאני מתנהגת כמו ילדה אני עושה מאמץ להשתפר המטפלת אומרת אני לא בסדר מתנהגת במעדון יש לי קשים חברתיים אני רוצה כל הזמן תשומת לב אין לי בבית ובאנוש אומרים אני צריכה להסתדר לבד אני פגועה המטפלת כועסת אלי החליטו שאני יבוא למעדון 3 פעמים בשבוע אני לא מפריעה רוצים ללמד אותי גבולות המטפלת אורמת שיש לי תלות אופססיה אליה אני אוהבת אותה הציעו לי הוסטל אני חולה סכזופרניה אני נראית טוב לא כמו אנשים שם יש לי בעיות אני עצובה דכאון לא שיך לכדורים כדור אני לוקחת בערב במשך היום אני רגועה רק במעדון אני רוצה הרבה יחס ואי אפשר ואז כועסים ואני בוכה נפגעת אני עצובה מה שקרה היום למטפלת נמאס ממני אני אוהבת אותה מעדון אנוש תעסוקה ביטוח לאומי היה לי ועדה אני בקהילה שיקום להתקדם בחיים והם לא רואים שיפור מה עושים אני מנסה להיות בסדר אני רוצה שהמטפלת תהיה איתי זה בעיה ואני עצובה היתי באשפוז בגיל 14 בגלל מחשבות אופססיה הפרעות אכילה היום המצב בסדר אין התקפים אני לוקחת סרקול כדור טוב אין תופאות לואי אני בת 20 מתנהגת כמו ילדה הם אומרים לי הכל בשיחות יש הרבה מה לעבוד חברים לא תלות היה בסדר אני רוצה ללכת כל השבוע אני חושבת שעם כועסים זהו לא אוהבים אותי ועושים אלי חרם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)