מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאביםמתן28/01/2015
שלום רב, שמי מתן בן 25, סטודנט.
מזה כשנה וחצי אני סובל מכאבים באיבר המין אשר קיימים 24/7 כל יום, כל דקה.
ישנן תקופות קשות יותר ופחות אך הכאב תמיד קיים. קשה לי להגדיר את זה בתור כאב, זו פשוט הרגשה "מעיקה" של כאב עמום ולא נקודתי באיבר עצמו.
בפרק הזמן של הכאבים הלכתי לעשרות אורולוגים, עשיתי המון בדיקות, לרבות CT, שבכולן לא נמצאה כל בעיה, וכן עשיתי דיקור סיני, פיזיותרפיה ועוד ועוד. באיזשהו מקום די "מיציתי" את התחום הפיזי.
בתקופה בה החלו הכאבים הייתי על סף פרידה שהייתה לי קשה מאוד. לכן אני מתלבט וחושב שאולי מדובר בעניין נפשי. יצוין כי כמה אורולוגים טענו זאת בפני.
ה"כאב" אמנם לא מונע ממני לעשות דברים אך הוא פוגע באיכות החיים שלי באופן דרמטי, בקשרי החברות שלי, בלימודים, וכמובן ברצון להיכנס לקשר זוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור29/01/2015ייתכן והגיוני להניח שמדובר במרכיב נפשי בולט.
יהיה מעניין מה תגלה :
1. לדמיין צבע של הכאב , באיזה צבע אתה יכול לראות אותו ?
2. בזמן כאב , להסיח את הדעת, לחשוב על נמר שעומד לפרוץ לחדר..
3. להתחיל להשתמש במונח, לחץ, אי נוחות ולא במילה כאב..
בכל מקרה , פניה לעזרה נפשית בהחלט יכולה לעזור באם נשללו בעיות אורגניות ( גופניות) .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)