מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם לחזור לציפרלקסמתלבטת29/01/2015
אז ככה. בעקבות חרדות היפוכונדריות קשות התחלתי לקחת ציפרלקס לפני כארבע שנים. הסתדרנו היטב אני והכדור במשך כשלוש שנים ואז החלטתי להפסיק. החרדות הההיפוכונדריות כמעט ולא חזרו אבל פתאום חזרו חברים אחרים שלא שמתי לב בכלל שנעלמו יחד עם הציפרלקס: רגזנות, מצבי רוח, התקפי זעם ותסכול. כבר שנה שאני בלי הכדור, אישה מתפקדת לגמרי ובכל זאת קצת מתגעגעת לשמחה והשלווה שהציפרלקס הביא. עכשיו אני מתלבטת אם לחזור - לכאורה אין סיבה: אני כבר לא בטוחה כל היום שיש לי סרטן. מצד שני, מצבי הרוח שלי מעייפים אותי. אני מטופלת אצל פסיכולוגית, היא בדעה שכדאי לי לחזור לכדורים ןאני מתלבטת מאוד (הנה עוד סיבה למחשבה טורדנית :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול טבעי זה מה שאת צריכה
דוד01/02/2015צרובה אצלך החוויה מהכדור וזה מחזיר אותך כל פעם ובגלל זה את רוצה לחזור. אבל תאמת שאפשר לעלות סרוטונין בצורה טבעית על ידי החומצת אמינו טריפטופן שמייצרת אותו בגוף. ככה שלא חייבים תרופות בשביל להעלות סרוטונין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם לחזור לציפרלקס - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור02/02/2015בדיקה פסיכיאטרית מסודרת, הערכה של תועלת מול סיכון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)