האם לחזור לציפרלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם לחזור לציפרלקס
    מתלבטת
    29/01/2015

אז ככה. בעקבות חרדות היפוכונדריות קשות התחלתי לקחת ציפרלקס לפני כארבע שנים. הסתדרנו היטב אני והכדור במשך כשלוש שנים ואז החלטתי להפסיק. החרדות הההיפוכונדריות כמעט ולא חזרו אבל פתאום חזרו חברים אחרים שלא שמתי לב בכלל שנעלמו יחד עם הציפרלקס: רגזנות, מצבי רוח, התקפי זעם ותסכול. כבר שנה שאני בלי הכדור, אישה מתפקדת לגמרי ובכל זאת קצת מתגעגעת לשמחה והשלווה שהציפרלקס הביא. עכשיו אני מתלבטת אם לחזור - לכאורה אין סיבה: אני כבר לא בטוחה כל היום שיש לי סרטן. מצד שני, מצבי הרוח שלי מעייפים אותי. אני מטופלת אצל פסיכולוגית, היא בדעה שכדאי לי לחזור לכדורים ןאני מתלבטת מאוד (הנה עוד סיבה למחשבה טורדנית :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם לחזור לציפרלקס

הוספת תגובה

• טיפול טבעי זה מה שאת צריכה

דוד
    01/02/2015

צרובה אצלך החוויה מהכדור וזה מחזיר אותך כל פעם ובגלל זה את רוצה לחזור. אבל תאמת שאפשר לעלות סרוטונין בצורה טבעית על ידי החומצת אמינו טריפטופן שמייצרת אותו בגוף. ככה שלא חייבים תרופות בשביל להעלות סרוטונין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם לחזור לציפרלקס - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    02/02/2015

בדיקה פסיכיאטרית מסודרת, הערכה של תועלת מול סיכון.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו