ציפרלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרלקס
    רון
    02/02/2015

נוטל ציפרלקס במינון 10 מג.קיים חוסר ותפקוד מיני לקוי.מה ניתן לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרלקס

הוספת תגובה

• אפשר לנסות טיפול פסיכולוגי במקום

שמוליק
    02/02/2015

שלום רון.

לא ברור האם אתה מטופל רק בתרופות או שאתה מקבל גם טיפול פסיכולוגי.

טיפול המבוסס רק על תרופות אינו מספיק יעיל.

טיפול פסיכולוגי בבעייה יכול להוביל למצב שבו לא יהיה צורך בתרופה.

יכול להיות שאחרי מאמצים, יצליחו להתאים לך תרופה עם תופעות לוואי נסבלות, אבל יכול להיות גם שלא...

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשמוליק

מנוסה
    07/02/2015

שמוליק שלום,
    מההמלצות שלך ניתן להבין בטעות, שטיפול פסיכולוגי עשוי לפתור את הבעיה של החולה.
    זה בפירוש לא נכון והשמעת דעה כזו על בסיס יומיומי עלולה להזיק (מבלי שהתכוונת לכך כמובן).
    יותר נכון הוא: טיפול תרופתי הנו הכרחי, ולידו מומלץ מאוד להוסיף גם טיפול פסיכולוגי על מנת לתמוך בטיפול התרופתי ולתת למטופל כלים לעתיד להתמודד עם בעיותיו לשיפור איכות חייו.
    שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטיפול הכי טוב הוא טיפול במזומנים

אלי
    07/02/2015

פעם בשבוע אתה בא לוקח 2000 שקל לא יהיו לך שום בעיות נפשיות.
    אני חושב להציע לרופא שלי את זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המצב שהוא

א.ס
    11/02/2015

שהמטופלים עושים טיפול במזומנים לפסיכיאטרים ולא להיפך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על ההערה

שמוליק
    07/02/2015

שלום רב.

דברייך נכונים. טיפול פסיכולוגי אינו מתיימר לפתור את כל הבעיות הנפשיות שבעולם, וגם הטיפול התרופתי נחוץ.

מי שטוען שהוא סובל מתופעות לוואי של הטיפול התרופתי, כמו במקרה המדובר - ניתן להציע לו לנסות לפתור את הבעייה באמצעים פסיכולוגיים כך שייתכן שלא יהיה צורך בטיפול התרופתי.

הייתה לי חוויה אישית מאוד לא נעימה של סבל מתופעות לוואי של טיפול תרופתי מתרופות אנטי-פסיכוטיות, והבעייה נפתרה לגמרי בטיפול פסיכולוגי, כך שאני רואה חשיבות מרובה לומר למי שסובל מתופעות לוואי של טיפול תרופתי, שניתן להימנע מהסבל ע"י טיפול פסיכולוגי.

אני מבין מתגובות אחרות שלך כאן בפורום שיש לך נסיון טוב עם הטיפול התרופתי, ואני בטוח בכנות דברייך. כפי שכתבתי בדיון ההוא, לא צריך לעשות הכללות לאף אחד מהכיוונים.

השאלה האם צריך טיפול תרופתי או לא דורשת שיקול דעת של כל מקרה לגופו.

שבוע טוב גם לך,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפרלקס - תגובה

ד''ר דבי פרס וינשטוק
    03/02/2015

צריך לבדוק האם זה קשור לתרופה או שיש סיבה אחרת. הרבה פעמים חושבים שזו ת.לואי של התרופה וכשבודקים מגלים שאין קשר.....מומלת שתיגש לפסיכיאטר שלך לבירור וטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מבין עכשיו מאיפה זה בא...

שמוליק
    03/02/2015

שלום ד"ר פרס וינשטוק.

אינני חולק על דברייך, ובוודאי כשאני בסך הכל סטודנט שנה א' במחלקה לפסיכולוגיה, וגם זה לא היה קורה בלי דחיפה של ד"ר דוידאור...

נראה לי שהמקור לגישה הזו נובע מכך שבמהלך האישפוז שלי בשלוותה, לאורך כל הדרך אמרו לנו שחייבים תרופות, ושה"זומביות" היא תסמינים שליליים של המחלה.

לדעתי, צריך לומר את כל האמת; יכול להיות שזה לא קשור לתרופות, ויכול להיות שזה קשור לתרופות.

על פי ההתרשמות שלי, ישנם הרבה מטופלים שמרגישים שהם סובלים מ"זומביות" ועל פי הרגשתם זה נובע מהתרופות. ועל זה נאמר "יודע לב מרת נפשו".

כנראה שבגלל זה, יש לי נטייה חזקה לשלוח אצבע מאשימה כלפי התרופות.

ישנה עוד נקודה חשובה; ניתן לנצח את המחלות ע"י טיפול פסיכולוגי. זה אחד מהמסרים שחשוב לי להעביר, הן לרופאים והן למטופלים. גם הרופאים צריכים להיות מודעים ליכולות המופלאות של הטיפול הפסיכולוגי. כל הרופאים שעונים כאן בפורום מטפלים בפועל גם טיפולים פסיכולוגיים, וצריך להאמין בכוחם של הטיפולים האלה לרפא גם מחלות קשות כסכיזופרניה. כמובן שצריך להפעיל שיקול דעת של כל מקרה לגופו, אבל זה אפשרי.

כל טוב,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמוליק

שים
    08/02/2015

אני לא יודע למה,אבל יש בך משהו מטריד.

כאילו אני רואה שאתה מנסה לעזור והכל.

אבל משום מה משהו נורא מפריע לי בך.
    לא ממש מצליח להשים על זה את האצבע אבל.

הייתי חייב להוציא את זה החוצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בסדר, זורם עם זה.

שמוליק
    08/02/2015

שלום שים.

זה בסדר גמור. אני זורם עם זה.

אם בעתיד תוכל לשים על העניין את האצבע, אוכל להתייחס לכך; מאוד יכול להיות שאסכים עם דבריך, גם אם הדבר ייקח זמן.

אני כבר כתבתי לך בעבר שאני מעריך אותך ורואה בעין טובה את השתתפותך בפורום מתן עזרה לאחרים על סמך נסיונך האישי.

כל טוב,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי זה פרנויה?

נתנאל לוריא
    10/02/2015

ויכולת שיפוט שגויה? מהכרותי עם שמוליק הוא בחור- מקסים אני מכיר אותו למעלה משנתיים- וחצי אפילו שלוש שנים, בן אדם באמת מיוחד עוזר מכלבלב ובמקציעות ממש בחור נהדר, אין לי מושג על מה אתה מדבר אולי זה חלק "מהבעיה שלך" זה דעתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישהו שאל דעתך נתנאל?

שים
    10/02/2015

אל תתערב בשיחות של מבוגרים.
    אין לך איזה אדם לדקור?
    או מישהו להרביץ לו?

סע לדרך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא שאלתי אותך מה לומר.

נתנאל לוריא
    10/02/2015

וכן נראה לי שאתה אדם בם מחשוות- שווא- פרניות חשדנות יתר אז אמרתי מה שאמרתי.
    ותאמצין לי הגיל שלי לא משנה, יש אנשים בני 50 שמתנהגים כמו ילדיפ ובני 20 שהם כבר אנשי בני 50 זה קשורלאופי, לכן תפסיק לדבר שטויות- אתה באמת אדיוט במיוח שפנית לשלומיק ובגלל זה כתבתי כי הוא דווקא אחד מאלו הכי ריצנים- ושהכי רוצים לעזור, לגבי המשפט האחרון שלך אני לא יגיב אתה אדיוט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נתנתאל.

שים
    10/02/2015

אתה כזה הומו מכוער...
    בטח ניקנקו אותך בטוסיק כשהיית מאושפז ובגלל זה אתה כל כך עצבני כל הזמן.

חח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לי מה לומר

נתנאל לוריא
    11/02/2015

רק מאל לך בראיות שלמה ואיתנה- ושתרגיש טוב ושתקח את הכדורים בזמן
    אחרת אתה יורד מהפסים בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא זה ששואל אם הוא פסיכופט

שים
    12/02/2015

אני לא חלש כמוך שאני צריך לקחת כדורים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוב המשך חיים מעולים.

נתנאל לוריא
    12/02/2015

שהיה לך חיים טובים -ומאושרים מכל הלב נתנאל.
    באמת אין לי דבר נגדך יצא מה שיצא ככה זה שעולים הטורים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני הבטחתי לך משהו עד סוף השבוע.

שים
    12/02/2015

ואני אקיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין בעיה.

נתנאל לוריא
    12/02/2015

תעשב כל מה שאתה- רוצה וכך גם אני אין על זה מחלוקת.
    לפחד אני לא בחיים לא, כי שוב אתה חי בפנטזיות- בין מה שכתוב על גבי
    פורום לבין המציאות יש מרחק גדול ואת זה אתה לא מבין מותר לכתוב הכל
    אסו לבצע זה הבדל- בין -מחשבה שבלב לפעולה שבחוץ זה הכל, את כל השאר
    יודעים עלי טוב מאוד זה מה שיש לי להגיד ונראה שדרך נטירת הטינה- והנקמה היא
    חלק בלתי נפרד ממך שהיה שנאה עושה רק בעיות לב - כנל נקמה חבל עליך...
    לילה טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתבו לי הרבה דברים וכלום לא קרה.

נתנאל לוריא
    12/02/2015

כולל בפרומים מכתבי איום ברצח שלי ושל המשפחה שלי- לא ממש תקף הראי הם כתבו בעילום שם כמו שאני כתבתי, אני סך הכל פשוט שכותב בפורום את מה שאני מרגיש או עשיתי, אף אחד לא מתייחס לזה ברצינות חוץ ממך- לא נתתי שום מידע אמין עלי תחפש באטרנט נתנאל לוריא מבת ים לא תמצא, אבל אתה לא פיקח מספי כדאי להבין זאת הברינות ברשת גרמה גם להתאבדות של נערים במציאו לא עשו כלום לאלו שגרמו לכך,כולל איומים על שדרני רדיו כולל ידעות ברורות מי כתב את זה שכתב כמה וכמה פעמים באותו נוסח, לכן האיומים שלך הם יותר איומי רק משלי- כי אני דמות אנונמית לחלוטין - שיכולה לקשקש מפה ועד הודעה חדשה ואפשר גם לטעון ככה רק שאני לא מיצתרך כי לא אפילו יתיחסו עליך- אתה באמת פתטי- באמתי עליך בטוב פרשת אותי לא נכון ואתה עוד מאיים, אתה באמת מעורר רחמים שהיה לך חיים טובים שימשמי בברכה מכל הלב אתה באמת אדם חולה-.

שאין לו קו מקשר בין מציאות לדמיון עדיף להיות פסיכפת ולא " חולה נפש ללא ידע של טוב ורע ובוחן המציאות" תאמין לי חוץ אני מאובחן כלוקה בPDD כלומר אוטאיזם אז גם יש לי אופטרפאוס אז גם לא יולים לעשות כולם חוץ מלידע את הורים שלי על"השגענות שלי" ולהזהר אותם שימרו עלי כמו שעשו כמה פעמים, לן שוב שטויות במיץ עגבניות בבלת חסר הגיון יוצא מפיך.

לילה טוב ואל תבוא לי מספיק לי הצרות שלי שאנ יצתרך גם לסבול אותך ולהתמודד עם מטומטמים כמוך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד דבר בקשר לאשפוז כפוי.

נתנאל לוריא
    12/02/2015

למען האמת לא רצו לאשפז אותי בכוח מה שגם לא קרה, אלה באו עלי שני בחורים עם צו מבית משפט שאני ציך לבוא לקחת זריקה בבית חולים- ואז לעשות עוד כמה בדקיות כולל שיחה- ואז אני יכול להשתחרר, אני הייתי במצב על הפנים- והתנגדתי גם לזה א הם בסוף נאלצו לאיים עלי "שיבאו לי הרבה שוטורים" מה שלא עזר אז הם קרו לוואחד תגברות טבל בסוף אבא שלי התקשר עלי- ואמר לי שאני יבוא איתם והכל היה בסדר באתי איתם
    היא דברה איתי הפסיכיאטרת ראתה שאני במצב .

לא הכי טוב אז שלחה אותי לאשפוז מחלקה סגורה- היה לי אחלה שמה אנשים ממש טובים- נחמדים מצאתי כמה חברים ושוס אף פעם הפסכיאטרית שלא לא איימה עלי באשפוז כפוי תמיד שהורים אמרו שלא מתאים אשיפוז והיא יודעת למה הם מתנגדים אז היא הסכמה וכאלו שעשו שריים בסוף לא ראו אותנו יותר, לכן אני לא מפחד מזה כי אני לא אלים שום מקרה כבר שנתיים לא לעצמי ולא לאחרים, לכן כל האיומים שלך הם איומי סרק לגמרי- אבל שוב אני יכתוב לך תגובה מופרטת כדאי שתבין אבל לפעמים אתה מתקשה אז אני מנסה להפשיט את דברי ולתת לך תמונה מלא זה הכל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אגב תזהר אותם.

נתנאל לוריא
    12/02/2015

שיש לי שני כלבים לא כל כך נחמדים ודי גדולים ( אחד שוקל 55 קילו די אכזרי במיוחד שקשור עלי ועוד אחת גם לא הכי נחמדה שפוגעים בעל הבית שלה שוקל כמעת 60) חוץ מזה תזהר אותם שגם בעל הבית "לא הכי אוהב ביקורי פתע" אז שיבאו ואחד תגברות כי זה לא הולך להיות להם קל בכלל במידה וזה יקרה מה שהסיכוי שזה יקרה זה הסיכוי שאתה תבריא ולא תהיה פטזיונר- וחי בללה לנד- אבל אם יקרה תודיע להם הא?שאני לא יצליח פתאום לברוח- אל תתרשל שימש צא -לדרך וסבהצלחה בהגשת החלמות- הפרועים שלך לאשפז אותי על סמך כלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו