איקסל 25 מ"ג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איקסל 25 מ"ג
    לירון
    04/02/2015

בן 27 פגוע פוסט טראומה . תאונת דרכים.. אני פרימיטיבי בעניין הכדורים אז סבלתי במשך שנתיים. בסוף אמרתי יאללה מה יכול להיות , הלכתי לפסיכיאטר והוא החליט לתת לי איקסל . הוא אמרת שבהתחלה אני יקח 25 מ"ג פעמים ביום ולאחר חודש אני צריך לעלות את המינון ל 50 מ"ג פעמיים ביום . הוא אומר שיעלות הטיפול הוא 100 מ"ג ביום סה"כ, עבר שלושה שבועות ואני מרגיש מדהים אני יכול לתפקד סוף סוף אחרי שנתיים ! אם אני מרגיש מדהים מ 25 מ"ג פעמיים ביום אז למה להתחכם !!? אשמח לשמוע מה אתם חושבים תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איקסל 25 מ"ג

הוספת תגובה

• סבבה

שמוליק
    05/02/2015

שלום טל.

הגישה האישית שלי נוטה באופן חזק מאוד נגד טיפול תרופתי, בשל הנסיון האישי שכלל סבל נוראי מתופעות הלוואי שלהן.

עם הזמן, הבנתי שהדברים מורכבים יותר; יש מטופלים שאינם סובלים מתופעות הלוואי של התרופות כלל. יש כאלה שסובלים, אך התועלת גדולה מהסבל.

מטופלים שמעוניינים בטיפול התרופתי, ותהא אשר תהא הסיבה לכך - בשל הערך הנעלה של החירות - שיעשו מה שטוב להם ושיהיה להם לבריאות.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו