מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת טיפול לא מבוקר!טלי05/02/2015
שלום,
בת 27 נוטלת זיפרסה מזה כ 7 שנים .כיום אני במינון של 5 מ"ג . בנוסף חולת minimal change ונוטלת ציקלוספורין+סטרואידים ,מגיל 23 . מעומס תרופות גיליתי היום ששכחתי לקחת את הזיפרקסה מזה כחודש וחצי מקסימום. כבר כ- 3 שבועות סובלת מכאבים איומים ליד הלב בצד שמאל וימין כמו דקירות וקשיי נשימה מדי פעם. מאז הרופאים חשבו שזה מהחיידק הליקובקטר שהופיע בבדיקת צואה.כשהתגלה החיידק נתנו לי טיפול מתאים עם הציקלוספורין שנוטלת לחיידק :פלאג'יל ,מוקסיפן+אומפרדקס .לאחר יום של טיפול הופיעו נק' אדומות בולטות על העור והטיפול הופסק ע"י הרופאה. היום אחרי התייעצות עם פרופ' מומחה גסטרואנטרולוג אמר שהתסמינים מהם סובלת לאו דוקא מראות שהבעיה מהחיידק וקבע לי תור לשבועות הקרובים לגסטרוסקופיה ולאו דוקא הציע לבצע טסט אלרגי כפי שרציתי כדי לסיים עם החיידק.כעת שאני יודעת שהפסקתי את הזיפרקסה שלא במתכוון האם הכאבים והקשיי נשימה בבטן העליונה קשורים ישירות להפסקת התרופה-זיפרסה??? מה לעשות כעת??? זה לא מסוכן??האם להמשיך במינון שהייתי 5 מ"ג ליום?? בלילות קשה לי לישון עם הכאבים האלו ואני מפחדת מהבעיה שההפסקה הזאת תגרום..אודה לכם על תשובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת טיפול לא מבוקר! - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור12/02/2015יש קושי לענות באופן חד משמעי ומקצועי.
יש מס. נתונים שחייבים לבדוק, מצב גופני, שלילת בעיות גופניות,
הסיבה שנתנו זיפרקסה ? בדיקה אחרונה של פסיכיאטר וכו..
ממליץ להתחיל ראשית עם רופא משפחה ולשלול בעיות גופניות ( פחות סביר שמשני להפסקת זיפרקסה) ולאחר מכן יש צורך בבדיקת פסיכיאטר מטפל והערכה חוזרת של המצב המנטלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)