מריחואנה וSSRI

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מריחואנה וSSRI
    עומר
    05/02/2015

שלום,

אני נוטל לוסטרל (50 מ"ג) ולמיקטל (200 מ"ג) כבר בהמשך 4 שנים.
    המון המון זמן שלא חוויתי התקפי חרדה או דכדוך.
    בחודשיים האחרונים יצא לי לעשן מריחואנה משהו כמו 5 פעמים, מעט מאוד.
    באותו הרגע לא הרגשתי רע כלל, היה לי די נחמד.

בכמה ימים האחרונים אני חש מעט דכדוך וקצת נמלולים שמזכירים כאילו התקף חרדה (עוצמה נמוכה למדי)

האם זה עלול להגרם כתוצאה מעישון המרחיאונה?
    מה ההשלכות על כך? האם זה בלתי הפיך?
    האם תוך מספר ימים זה יכול לחלוף?

תודה רבה!
    עומר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מריחואנה וSSRI

הוספת תגובה

• כדאי להיות אופטימי

שמוליק
    05/02/2015

שלום עומר.

אינני רופא.

יכול להיות שזו השפעה של הסם. ישנם סמים שההשפעה שלהם יכולה לקרות אפילו שנים אחרי לקיחת הסם.

האם נגרם נזק בלתי הפיך או לא? לא ניתן לתת תשובה חד משמעית; ישנן סטטיסטיקות, אבל סטטיסטיקות משקפות את המציאות ואינן מנבאות. מסיבה זו - כדאי להיות אופטימי ועד שאין ראיות מוחצות - לא לחשוב שנגרם נזק בלתי הפיך.

לדעתי, כדאי לפנות בהקדם לרופא המשפחה. קשה לי להאמין שתהיה תגובה מרופא של הפורום השבוע. ובלי שום קשר, רופא המשפחה יכול לבצע בדיקות ולו ראשוניות על מנת לקבל הערכה.

גם אם ישנו נזק שהרפואה המודרנית איננה יודעת לטפל בו - אין זה אומר שהוא אינו ניתן לתיקון, ולכן כדאי לשמור על אופטימיות.

מידע נוסף שלדעתי יכול לשמש סיבה לאופטימיות הוא בעצם העובדה שישנן מדינות שבהן השימוש במריחואנה הוא חוקי. זה אומר שמדובר בסם קל, ולכן רוב הסיכויים שלא נגרם נזק בלתי הפיך.

בכל אופן, שיהיה רק טוב.
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו