מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון וסרוקסטחלי25/04/2008
לד"ר שלום רב! אני בת 30 נשואה+1. מזה כשנה אני נוטלת באופן קבוע סרוקסט, כדור אחד ליום, בעקבות התקפי חרדה. אנימאוד רוצה להיכנס להריון וכששיתפתי את הפסיכיאטרית שלי היא אמרה לי שלא כדאי בגלל הכדורים. מצד שני היא גם ייעצה לי לא להוריד במינון או להפסיק בזמן הקרוב. היהלי קשה לקבל את המלצתה והחלטתי לחקור קצת את הנושא בעצמי וגיליתי שדעתם של רוב הרופאים היא אינה חד- משמעית לגבי הריון וסרוקסט. כמו-כן נכנסתי לפורומים של נשים שילדו ילדים בריאים למרות נטילת התרופה. רציתי בבקשה לדעת את דעתך בנושא חשוב לי לדעת כמה שיותר לפני לקיחת ההחלטה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון וסרוקסט
29/04/2008לחלי שלום.
יודעים שנשים הסובלות מדיכאון יכולות לחוש גל דיכאוני חוזר באחוזים מאוד גבוהים עם הם מפסיקות תרופות לפני ההיריון. נתונים לגבי מצבי חרדה פחות ידועים אך סביר להניח שהמצב דומה לזה של דיכאון. כדי לך להתייעץ על הנושא עם מכונים לתרופות בהריון. יש כאלו היום בכל קופה.
התקופה המסוכנת יותר לעובר הינה השליש הראשון של ההיריון. לקראת הלידה צריך לחשוב על תופעות של "גמילה" מהתרופות לעובר לכן מורידים את המינונים לקראת הלידה.
מאוד חשוב שתתייעצי עם רופא שאת סומכת עליו.
הסיכון המעשי הוא בסופו של דבר מאוד נמוך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
אור01/05/2008אני בת 20 רוצה לדבר להכיר לקחתי פעם סרוקסט אני חולה סכזופרניה אין לי חבר קשה לי בחיים אני לא יודעת עם היה לי ילד בנתיים לא מתאים אני עובדת בשיקום רוצה להיות איתי בקשר אני לבד הרבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)