הריון וסרוקסט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון וסרוקסט
    חלי
    25/04/2008

לד"ר שלום רב! אני בת 30 נשואה+1. מזה כשנה אני נוטלת באופן קבוע סרוקסט, כדור אחד ליום, בעקבות התקפי חרדה. אנימאוד רוצה להיכנס להריון וכששיתפתי את הפסיכיאטרית שלי היא אמרה לי שלא כדאי בגלל הכדורים. מצד שני היא גם ייעצה לי לא להוריד במינון או להפסיק בזמן הקרוב. היהלי קשה לקבל את המלצתה והחלטתי לחקור קצת את הנושא בעצמי וגיליתי שדעתם של רוב הרופאים היא אינה חד- משמעית לגבי הריון וסרוקסט. כמו-כן נכנסתי לפורומים של נשים שילדו ילדים בריאים למרות נטילת התרופה. רציתי בבקשה לדעת את דעתך בנושא חשוב לי לדעת כמה שיותר לפני לקיחת ההחלטה. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון וסרוקסט

הוספת תגובה

• הריון וסרוקסט

29/04/2008

לחלי שלום.
    יודעים שנשים הסובלות מדיכאון יכולות לחוש גל דיכאוני חוזר באחוזים מאוד גבוהים עם הם מפסיקות תרופות לפני ההיריון. נתונים לגבי מצבי חרדה פחות ידועים אך סביר להניח שהמצב דומה לזה של דיכאון. כדי לך להתייעץ על הנושא עם מכונים לתרופות בהריון. יש כאלו היום בכל קופה.
    התקופה המסוכנת יותר לעובר הינה השליש הראשון של ההיריון. לקראת הלידה צריך לחשוב על תופעות של "גמילה" מהתרופות לעובר לכן מורידים את המינונים לקראת הלידה.
    מאוד חשוב שתתייעצי עם רופא שאת סומכת עליו.
    הסיכון המעשי הוא בסופו של דבר מאוד נמוך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

אור
    01/05/2008

אני בת 20 רוצה לדבר להכיר לקחתי פעם סרוקסט אני חולה סכזופרניה אין לי חבר קשה לי בחיים אני לא יודעת עם היה לי ילד בנתיים לא מתאים אני עובדת בשיקום רוצה להיות איתי בקשר אני לבד הרבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו