מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לקחתי קסנקס פעם ראשונה וזה לא משפיעאני11/02/2015
עלי. האם זה נורמלי? האופר נתן לי 0.5 ולקחתי חצי כדור לפני שעתיים ואין שום השפעה, אני עדיין מרגיש חרדה ולא רגוע. למה זה ככה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני שעתיים לקחתי עוד חצי
אני12/02/2015ועדיין אין שום השפעה. הייתי מסוחרר לאיזה 10 דקות וזהו אני עדיין עם דופק מואץ ומזיע ולא יודע איך להרגע. האם הכדור הזה לא מתאים לי האם אני צריך מינון יותר גבוה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה יכול לקחת גם כמה שבועות
שמוליק12/02/2015שלום.
אינני רופא.
השפעה של תרופה אנטי-דיכאונית יכולה לקחת משהו כמו חודש לכל היותר עד שתהיה השפעה. כדאי להתאזר בסבלנות.
בדרך כלל, ניתן לשפר את המצב ע"י טיפול פסיכולוגי בדיכאון, וכדאי ורצוי לשלב טיפול פסיכולוגי.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקסנקס אינה תרופה אנטי דיכאונית
שים12/02/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודק. זו תרופה נוגדת חרדה.
שמוליק12/02/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתנו לי את הכדור להתקפי חרדה
אני12/02/2015יש לי הרבה התקפים וממש ציפיתי שהכדור יעזור לי אבל הוא לא עושה לי כלום. גם אמרו לי שהוא יגרום לי להיות עייף וזה לא עייף אותי. אמרו לי שהוא חזק. למה זה לא עובד אצלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה אני ממש לחוץ וממש מחכה לתגובה
אני12/02/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקחתי קסנקס פעם ראשונה וזה לא משפיע - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור16/02/2015לפעמים יש לחזור על הטיפול ואו לשנות מינון, רק לאחר התיעצות עם רופא מטפל.
מומלץ להפחית ממריצים ( קפה, קולה וכו.. ) על מנת להשיג השפעה טובה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)