אבילפיי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבילפיי
    דינה
    12/02/2015

לכל הגולשים
    האם מישהו משתמש בתרופות הנ"ל ויכול לשתף אותי בתופעות של התרופה.
    בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבילפיי

הוספת תגובה

• תלוי במינון

א.ס
    12/02/2015

עד מינון של 10 מ"ג כמעט ואין תופעות לוואי. מעל יש תפיסות ועייפות. כדור יקר, לא תמיד מאשרים בקופת חולים. יש את הג'נרי שהוא אריפליי שזה יותר זול. ניתן לצרף כדור נגד תופעות לוואי שזה עוזר במידה ויש מעט תופעות לוואי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אתה משתמש בכדור זה וכמה זמן?

דינה
    12/02/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השתמשתי יותר באריפליי הג'נרי

א.ס
    12/02/2015

בהתחלה פסיכיאטר פרטי רשם לי אביליפיי 20 מ"ג, בטענה שיש לי התקף פסיכוטי. משך שבועיים היו תופעות לוואי של תפיסות ועייפות, והפסיכיאטר טען שהכדור לא משפיע, והחליף לסוליאן וכדור נגד תופעות לוואי פארטן. אחרי שנה עם סוליאן, פסיכיאטר אחר מקופת חולים החליף לי לכדור הג'נרי אריפליי 15 מ"ג, פחות תופעות לוואי מה 20 מ"ג ועדיין קצת תפיסות ועייפות, רשם לי בנוסף כדור נגד תופעות לוואי פארטן. לאחר שנה שוב נטען שיש התקף והחליפו חזרה לסוליאן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו