מבקש יעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקש יעוץ
    אנונימי
    15/02/2015

שלום רציתי לשאול שאלה,
    אני סובל ממחלה סכיזואפקטיב ונוטל תרופות כבר הרבה זמן SOLIAN 400MB תחת מעקב...
    אך אני מפחד להגיד לפסיכיאטר שלי באמת מה אני חווה. לכן אני מתייעץ פה.

יש לי בעייה ואני מודה. יש לי בעיה של עצבים. אני גם מרוקאי לא יודע אם יש לזה קשר חח.
    אבל אני כשאני מתעצבן אני עושה דברים שאני אחרי זה מתחרט עלייהם ואני מתקשה מאוד לשלוט בעצמי כשאני עצבני. ואחרי זה אני מתחרט על כל מעשי שעשיתי כשהייתי עצבני.

זה כאילו שנכנס בי שד רוחני יצור מאוד רע שעושה דברים אפילו נגד עצמי.

אין לי מחשבות של לעשות לעצמי דברים רעים הכי גרוע שיכול לקרות זה שאני יאשפז את עצמי וקרה כבר פעמיים שאישפזתי את עצמי במחלקה סגורה מרצון חופשי של עצמי.

יש לי מאוד ביקורתיות על ההתנהגות שלי. ואני שונא להיות אלים. שונא לקלל ושונא להיות עצבני.

אני לא שולט בעצמי כשאני מתעצבן איך אני מתגבר על זה? אני מפחד שאם אספר את זה לפסיכיאטר הפרטי שלי הוא ירצה לאשפז אותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקש יעוץ

הוספת תגובה

• מבקש יעוץ - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    16/02/2015

הפתרון הטוב ביותר זה לשתף את הספיכיאטר ולבקש עזרה, זה בדיוק הצעד שימנע אשפוז.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו