מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פוסט טראומהלירון18/02/2015
עבר תאונת דרכים עם אופנוע אחרי השנים התחיל לי תסמינים של כאבי ראש החרדה והתקפי זעם לחץ. לאט לאט הבנתי שהניקוטין וקפאין מפחית את התסמינים אז הפסקתי לגמרי וזה עבר לי פשוט והכל היה בסדר, חשב שזה משהו חולף וחזר לעשן ולשתות קפה וכו ואז זה חזר לי עוד פעם .. ושהפסיק שוב זה לא עברתי הפעם. שאני צורך קפאין וניקוטין נהיה לי התקפי זעם חרדה לחץ! אותו ההרגשה שהייתה לי שקרה תאונה. אני חווה את התאונה כל פעם מחדש. ושאני מפסיק סיגריות וקפאין יהיה לי דיכאון קשה. דרך אגב אין קשר לגמילה כי עשה הפסקה חצי שנה מניקוטין וקפאין ואלכוהול, תסמינים נעלם אבל היה דיכאון. ופשוט אני אחזור לעשן יום ימים התקפי זעם חוזר לי. חחח וואלה זה מצחיק אותי כבר, בהתחלה חשב שזה פגיעה אורגנית ... שמעת פעם על רגישות כזאת גדולה של סמים פסיכואקטיביים? אם כן את/ה יכול להסביר? חפש מישהו דומה לי בעניין הזה ולא מצא. דרך אגב פסיכיאטר נתן לי איקסל ואני כמעט בשבוע שלישי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסט טראומה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור19/02/2015לפעמים, בהפרעות אורגניות יש רגישות וכן התגובה לתרופות שונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בבקשה
לירון19/02/2015האם איקסל 25 מ"ג 2x יכול להיות יעיל בטיפול או 50 מ"ג 2x ומעלה זה יעל? האם יכול להיות שתופעות לוואי יפיעו רק לאחר שלושה שבועות ? תודה על העזרה שלכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)