טיפול בהלם קרב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בהלם קרב
    טובה
    22/02/2015

החבר שלי שירת לפני 15 שנה כמסתערב בעזה ולפני שנים אחרות החל לסבול מתסמינים של פוסט טראומה של הלם קרב. הוא קיבל טיפול קוגניטיבי קצר טווח שלא עזר, ועכשיו מצוי במשבר קשה של פוסט טראומה אך אינו יודע למי לפנות כדי לקבל את העזרה המקצועית המתאימה. האם תוכלו להפנות או להמליץ על אנשי המקצוע המתאימים לטיפול כזה, שכן לא כל פסיכיאטר או פסיכולוג הם בעלי ההכשרה המתאימה לכך.
    בתודה,
    טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בהלם קרב

הוספת תגובה

• שיהיה בהצלחה

שמוליק
    23/02/2015

שלום טובה.

אני רוצה לעודד ולומר שאני בטוח שניתן להתמודד עם הלם הקרב בצורה טובה ויעילה. אם הטיפולים הקוגניטיביים לא הועילו, אז ישנן שיטות טיפול אחרות, כגון פסיכודינמיקה, וכמובן טיפול תרופתי, וצריך למצוא את הטיפול הטוב והמתאים ביותר.

הייתי ממליץ בחום על הרופאה שלי, אך אינני יודע לומר האם היה לה נסיון מעשי בטיפול בפוסט טראמות.

בכל אופן, היה לי חשוב לתת עידוד.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום טובה

אני
    23/02/2015

תבדקי בפורום טראומות ופחדים הי יסבירו לך על השיטות המתאימות ויש לך שם גם הפניות לבעלי מקצוע..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בהלם קרב - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    24/02/2015

יש לפנות לפסיכיאטר לשם טיפול תרופתי ואיזון. בנוסף ניתן לישקול : EMDR , PE וכן היפנוזה לעתים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו