מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מהו המינון המקסימלי לקסנקס?אני25/02/2015
אני לוקחת xanagis ולא רשום בפנים מהו המינון המקסימלי (אני לא מתכוונת להעלות מינון, אני שואלת מתוך סקרנות)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השערה
שמוליק25/02/2015שלום רב.
אינני רופא.
קסנקס היא תרופה שחייבת מרשם רופא, ואני מניח שמהסיבה הזו לא כתבו מהו המינון המומלץ ומהו המינון המקסמילי על מנת לאפשר שלא להגביל את שיקול הדעת של הרופא המטפל.
בתרופות שאינן חייבות במרשם כמו אקמול, כותבים מהו המינון המקסימלי המומלץ, אך אני מניח שיכולים להיות מקרים חריגים שבהם תהיה הצדקה לעבור על המינון המקסימלי, רק שאז הרופא יצטרך לתת מראש הסבר על מנת למנוע ערעור באימון בו.
לא נתתי באמת תשובה לשאלה. הרופאים של הפורום בטח יודעים לתת תשובה, אך אני מניח שייתכנו מקרים נדירים שיכולים להצדיק חריגה.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהו המינון המקסימלי לקסנקס? - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור25/02/2015עדיף כמה שפחות מ'ג וכמה שפחות זמן...
עד 2 - 4 מ'ג , מאוד אינדבידואלי, לפעמים 2 מ'ג
יכול להרדים למספר ימים ולפעמים לא ישפיע..
בנזק מוחי, התגובה ממש שונה והפוכה..
לכן , אסור ליטול ללא פיקוח.. סכנה להתמכרות וכן גופנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)