מהו המינון המקסימלי לקסנקס?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מהו המינון המקסימלי לקסנקס?
    אני
    25/02/2015

אני לוקחת xanagis ולא רשום בפנים מהו המינון המקסימלי (אני לא מתכוונת להעלות מינון, אני שואלת מתוך סקרנות)

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• השערה

שמוליק
    25/02/2015

שלום רב.

אינני רופא.

קסנקס היא תרופה שחייבת מרשם רופא, ואני מניח שמהסיבה הזו לא כתבו מהו המינון המומלץ ומהו המינון המקסמילי על מנת לאפשר שלא להגביל את שיקול הדעת של הרופא המטפל.

בתרופות שאינן חייבות במרשם כמו אקמול, כותבים מהו המינון המקסימלי המומלץ, אך אני מניח שיכולים להיות מקרים חריגים שבהם תהיה הצדקה לעבור על המינון המקסימלי, רק שאז הרופא יצטרך לתת מראש הסבר על מנת למנוע ערעור באימון בו.

לא נתתי באמת תשובה לשאלה. הרופאים של הפורום בטח יודעים לתת תשובה, אך אני מניח שייתכנו מקרים נדירים שיכולים להצדיק חריגה.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהו המינון המקסימלי לקסנקס? - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    25/02/2015

עדיף כמה שפחות מ'ג וכמה שפחות זמן...
    עד 2 - 4 מ'ג , מאוד אינדבידואלי, לפעמים 2 מ'ג
    יכול להרדים למספר ימים ולפעמים לא ישפיע..
    בנזק מוחי, התגובה ממש שונה והפוכה..
    לכן , אסור ליטול ללא פיקוח.. סכנה להתמכרות וכן גופנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו