מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בטן וגזים עם לוסטרלאורי25/02/2015
בן 38
עברתי תקופה קשה שהיה חשש לבעיה בכלי דם בראש
לבסוף התגלתה באזור צוואר .. כנראה לא מסוכנת..
מהיותי היפוכונדר שנים כנראה בסוף מגלים משהו
לוקח לוסטרל כמעט חודשים יותר משבועיים סובל מגזים רבים וכאבי בטן מפושטים
1 האם הלוסטרל יכול פתאום ליצור את הבעיה ..בהתחלה היו שלשולים שעברו,אבל לא כאבי בטן?
הרופאה שלי אומרת שזה מגזים בבטן..
מיואש .. פוחד שזה איזה גידול ..ומתבייש ואין לי כוח ללכת לרופאים שוב
2 האם מעבר לציפרלקס יכול לפתור את הבעיה?
האם זה יכול להיות פסיכוסומתי..
יש לציין שעברתי לפני 4.5 שנים קולונסקופיה שיצאה נקיה וגסטרונומי לפני 1.5
אוףףףףף
תודה וסליחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
שמוליק25/02/2015שלום אורי.
כאבי בטן אינם נמנים עם תופעות הלוואי השכיחות של תרופות אנטי-דיכאונית, וגם מפני שהרופאה אמרה שמדובר בגזים בקיבה, אז סביר להניח שלא מדובר בתופעת לוואי של התרופה.
אני חושב, שזה ממש לא כדאי סתם כך להיכנס לחששות לא מבוססים על סרטן. בכל אופן, גם עם סרטן אפשר להתמודד במיוחד כשהוא קטן ולפני שהוא מספיק להתפשט.
אם כך, אז אין סיבה להחליף תרופה טובה בתרופה אחרת שלא בטוח מה תהיה ההשפעה שלה.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר תעני לי בבקשה ...
אורי26/02/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אורי
אלי26/02/2015אני לא רופא מדבר מניסיון שלי בלבד.
לעיתים למתח נפשי השפעה הרסנית על מערכת העיכול.
זה נשמע מוזר אבל אם אתה מתוח סובל מסטרס הדבר הראשון שתרגיש זה בעיות בבטן כאבים וגזים.
מומלץ להפחית קפאין ( קולה ).
ייתכן שאתה עובר תקופה קשה וזה משפיע על הנפש שלך בכיוון של מתח..
ייתכן כמובן שאני טועה לחלוטין .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב בטן וגזים עם לוסטרל - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור03/03/2015לאחר מספר חודשים , לא הגיוני וכן מעבר לציפרלקס לא יפתור.
יש להקפיד ליטול לאחר אוכל...
יש צורך לשלול בעיה גופנית, ללא קשר לתרופה, מומלץ פניה לרופא משפחה.
פעמים רבות זה קשור למזון והתפריט היומי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)