ocd

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ocd
    avi
    26/02/2015

שלום אני מאובחן עם OCD הייתי אצל הרופאה שנתנה לי פאקסט 30 מיליגרם לקחת חצי כדור כול יום למשך 3 ימים לקחתי את התרופה כבר יומיים ויש לי כמה תופעות לוואי כמו עצירות קושי בהירדמות בלילה לוקח לי זמן להירדם וקושי בשפיכה רציתי לדעת האם התופעות לוואי האלה יעברו לאחר שהגוף יתרגל אליהם או כדאי לגשת לרופאה כדי להחליף כדור תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ocd

הוספת תגובה

• שתי האופציות אפשריות

שמוליק
    26/02/2015

שלום אבי.

אינני רופא.

ליקוי בתיפקוד המיני היא תופעת לוואי שכיחה של תרופות אנטי-דיכאונית. שאר התופעות הן אינן שכיחות ויכול להיות שאין להם שום קשר לתרופה.

יכול להיות שתופעות הלוואי יחלפו עם הזמן, אך יכול להיות שלא, במיוחד לגבי הליקויים בתיפקוד המיני.

באופן כללי, גישתם העיקבית של רופאי הפורום היא שטיפול המבוסס רק על תרופות אינו מספיק יעיל, והם ממליצים לשלב טיפולים פסיכולוגיים.

הטיפולים הפסיכולוגיים יכולים בהרבה מקרים להביא למצב שלא יצריך יותר טיפול תרופתי.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאבי שלום

מנוסה
    26/02/2015

OCD זו הפרעת חרדה המטופלת במינונים גבוהים של תרופות SSRI .
    כולן עם השפעה מסויימת על התפקוד המיני, אולם לרפואה יש פתרונות לתיקון המצב, בעיקר הכוונה לתוספות תרופתיות כגון בונסרין, ויאגרה ועוד.
    בתחילת הטיפול בהחלט יש תופעות לוואי כמו שתיארת, אבל לאחר מספר שבועות הגוף מתרגל.
    לגבי פאקסט - הייתי בודק עם הרופאה אפשרות לכדור אחר מהקבוצה, כי למיטב זכרוני יש לו יותר תופעות לוואי מיניות עבור גברים, אבל איני בטוח. כדאי לבדוק עכשיו לפני שאתה מעלה במינון.

בהפרעה הזו דווקא יש חשיבות רבה מאוד לטיפול פסיכולוגי מסוג מסוים, אבל רק לאחר מספר חודשים כאשר ההפרעה נרפאה.

רפואה שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ocd - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    03/03/2015

חובה לדווח מיידי ולישקול לגבי המשך טיפול..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו