כדורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורים
    מאיה
    04/03/2015

הי תאמת אין לי מושג אפילו מאיפה להתחיל לתאר את הבעיה..
    אובחנתי כאחת שסובלת מהפרעות קשב וריכוז ויש לי הפרעות שינה
    אני נמצאת בעבודה ובבוקר אני לוקחת קונצרטה נותן לי הכי ריכוז וכוח לעבוד אבל הבעיה שאני לא מסוגלת להכניס כלום לפה יש ימים שאני לא אוכלת אני מרגישה אפאטית כזה

ובלילה:ניסיתי כדור זודורום,ניסיתי ואבן,ניסיתי,לוריבן,ניסיתי טריזודיל ושום דבר לא משפיע עלי לפעמים בלילה זה ממש מפחיד אבל אני רואה הזיות וזה ממש מפחיד אותי ואני לא מצליחה להירדם אין לי דיכאון וחרדות דווקא להפך אני מאושרת בלילה ומלאת מרץ..קיצר כל המצב הזה מייאש אותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורים

הוספת תגובה

• לעשות הערכה מחדש

שמוליק
    04/03/2015

שלום מאיה.

קודם כל, אפשר להתרשם באופן כללי שיש לך מודעות לקשיים, ואת מנסה להתמודד איתם כמיטב יכולתך, וגם הפנייה לפורום מוסיפה על כל האמור, ולכן אני קודם כל רוצה לעודד. מי שמתמודד בסופו של דבר מצליח.

נראה שאין שביעות רצון מהטיפול כפי שהוא, ולכן כדאי לחזור לרופא המטפל על מנת לעשות הערכה מחדש.

כדאי לשקול גם טיפולים פסיכולוגיים. גישתם העיקבית של הרופאים בפורום היא שטיפול המבוסס רק על תרופות אינו מספיק יעיל.

בכל אופן, שיהיה בהצלחה.

פורים שמח :-)

שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדורים - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    05/03/2015

שלום רב,
    מהתיאור שלך עולה כי את לוקה בהפרעת קשב וריכוז אשר הטיפול התרופתי ככל הנראה עוזר לך להתגבר על התסמינים שלה. בנוסף, את סובלת מקשיי שינה ממקור לא ברור כאשר הטיפול התרופתי שניסית עד כה לא עזר לך להתגבר על הבעיה. קשיי שינה עלולים לנבוע מגורמים שונים רבים, כולל תופעות לוואי של הטיפול התרופתי (במקרה שלך קונצטרה), הפרעת שינה ראשונית (כגון בעיות במחזור השינה, דום נשימה לילי והפרעות נוספות) וכמובן קשיי שינה שהם חלק מהפרעה נפשית כגון דיכאון והפרעות חרדה. הצלחת הטיפול קשורה בראש ובראשונה באבחון נכון של הבעיה ולכן מומלץ לפנות להערכה חוזרת אצל הפסיכיאטר המטפל כדי לברר באיזה סוג של בעיה מדובר, במקרה הצורך לעבור בדיקת שינה במכון שינה ובהתאם למהות הבעיה, לבחור בסוג הטיפול המתאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאיה והפרעות שינה

רונן
    05/03/2015

מאיה היקרה הפרעות שינה נגרמות בגלל מצב נפשי לא תקין. את מתארת שאת מאושרת והכל טוב ותקין אבל המציאות מראה אחרת..כל התרופות שציינת לא ממית השינה. ניתן להשתמש בכדורים מרגיעים לתקופה קצרה עד שהכדור המתאים שינתן לך יתחיל לעבוד ואז תישארי רק איתו לתקופה לפי הצורך. אשמח לשוחח איתך ולהסביר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הפורום הזה זה שתולים של הפסיכיאט

פליקס
    07/03/2015

ינסו לשכנע אותך שיש לך בעיה נפשית,שבעצם הם אלה שיגרמו לך אותה בשביל לטפל בך,תעזבי תריטלין הזה,והשינה שלך תתאזן. מן הסתם שיש בעיות בשינה כי הריטלין הוא סם מעורר,תלמדי על זה קצת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו