לוסטרל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לוסטרל
    הדר
    04/03/2015

שלום, אני משתמשת שנים בלוסטרל 100 מג. כרגע יש חוסר בשוק, בשל בעיות תפעוליות ומצאתי רק לוסטרל 50 מג.
    שאלתי היא האם אני יכולה לקחת 2 כדורי 50 מג בבת אחת והאם הם יהיו בעלי אותה ההשפעה של ב-100 מג, אליו אני רגילה?
    בברכה,
    הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לוסטרל

הוספת תגובה

• אני מניח שכן

שמוליק
    04/03/2015

שלום הדר.

אינני רופא, אבל השאלה הזו כל כך טריביאלית, וזה נראה ממש ברור שהתשובה שלה היא חיובית.

באופן אישי, כשהייתי נוטל ריספרדל במינון של 4 מ"ג ליום, לפעמים הרופא היה רושם אותם בכדורים של 4 מ"ג ולפעמים בכדורים של 1 מ"ג.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה... אבל אשמח לתשובת פסיכיאטרים

הדר
    04/03/2015

שמוליק, כוונתך אולי טובה, אבל השאלה שלי מיועדת לרופא.
    עבורו שאלתי אינה טריביאלית כלל. בכדורים, לא כל 1+1=2. סתם שתדע....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לוסטרל - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    05/03/2015

שלום רב,
    שני הכדורים במינון 50 מ"ג הם שווי ערך לכדור אחד של 100 מ"ג וכמובן ניתן לקחת אותם בבת אחת כפי שהיית רגילה לקחת כדור אחד של 100 מ"ג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו