שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    שלום
    08/03/2015

לא יודע מאיפה להתחיל בלי קשר לזה שמגיל 10 אני רק בוכה וכל הזמן מדוכא ולא יודע להשיג קשרים חברתיים ורק בוכה תמיד אף פעם לא זוכר את עצמי שמח תמיד שם שירי דיכאון בוכה עם התקפי זעם אני היום בן 23 בחיים לא יצאתי לעבוד אולי פעם אחת ואני לא עובד טוב כי אני לא מרוכז לא יודע למה ..איך אוכל לדעת אם אני סובל מאספרסו או משו כזה ? כדאי ללכת לסל שיקום? נקבעו לי 20 אחוז למרות שאני צריך יותר וזה על נכות כללית אבל מה עם הראש? אני לא יוצר קשר עיין וחושב גם שמסתכלים עלי וכאלה ואני כמעט אף פעם לא מדבר איך אדע אם זה אוטיזם או אספרגר ולקבל את הנכות קצבה שמגיע לי כי אני לא אחד שיצליח להביא כסף בעצמי אני רואה את זה ממש קשה לי ואני כבר חיב לצאת מזה שמישו יעזור לי הכל רק מחמיר ..במה בן אדן כמוני גם יוכל לעבוד? במקומות רועשים אני לא יצליח ולא במשו מסובך אני בבעיה מחכה לתשובה רצינית ..אולי סל שיקום אבל מה זה בכלל ואם זה לא עוזר ? ולאיזה אנשים זה ..? תשובה בבקשה רוצה לדעת איך לחיות טוב כבר כמו כולם זה קשה ככה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    15/03/2015

יש צורך לתהליך שיקום מסודר, מעקב פסיכיאטרי, טיפול פסיכולוגי, לפנות לכישורי חיים, הצטרפות לעמותות .. וכו
    ניתן לשקול פניה "לאנוש" וכו"

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו