מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דרוש שיתוף פעולה של פסיאטרלי27/04/2008
אני מודאגת בגלל בני. בחור בן כ 30. חם מזג ביותר.
מעורב לא מעט בתגרות, וב"כמעט תגרות" (כשמקורבים נמצאים באזור בכדי למנוע זאת) וזאת בשל שני דברים: א. הוא מתערב לטובת החלש בבעיות שאינן בעיות שלו בכלל, ב. ממהר להתרגז, אם לדוגמא מתעוררת תחרות לא הוגנת , ומישהו שם רגל בעינייני עבודה. מכיוון שהסביבה שהוא עובד בה אינה סביבת הייטק, אלא ההפך, אני מניחה שזה עניין של זמן עד שהדבר יעלה לו , בבריאות (אני לא מעיזה לאמר"בחייו", אבל מודעת לזאת, בימינו). הכוונה לתיגרות, מכות וכו .
הוא לא מקבל שום תרופה ולא נבדק אף פעם על ידי פסיכיאטר. בהנחה שאוכל לקבל את הסכמתו , ללכת לייעוץ אצל פסיכיאטר, זו תהיה הזדמנות חד פעמית בשבילינו , אני חוששת שהוא ילך לפסיכיאטר אשר יתרשם מדבריו של בני, שהבעיה לא רצינית, ולא יוכל לראות את התמונה כולה ולטפל כיאות. כמו כן בגלל שאני חושבת, שלא תהיה פעם שנייה, שהוא יסכים ללכת לרופא (במידה ה\והראשון יוטעה) אני מעוניינת שהפסיכיאטר הראשון, יהיה כזה (גבר, לא אישה ) שיהיה לו קליק , שיהיה חברי עם גיל זה . האם אתם יכולים לעזור לי בהפנייה? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ללי
ד''ר ערן ואדים הראל28/04/2008תוכלי לפנות למיינד קליניק, אני מקבל שם ובדרך כלל מוצא שפה משותפת עם מטופלים צעירים.
בברכה,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)