אין להשיג לוסטרל בארץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין להשיג לוסטרל בארץ
    בת31
    10/03/2015

מה עושים?
    ניסיתי את 2 התחליפים הגנריים למספר שבועות והם גרמו לתופעות לוואי מזוויעות שלא היו עם המקור (לוסטרל) (בטח שלא בעוצמה כזאת ולפרק זמן כה ארוך). האוכל לא מתעכל בכלל ויש עוויתות נוראיות בבטן כבר כמה שבועות. החלטתי להפסיק כי אין לי יכולת ללכת לעבודה בצורה כזאת ולשאול את הרופא מה לעשות בפעם הבאה שאפגש עימו.
    האם ישנן תרופות דומות ללוסטרל המקורי או שעדיף כבר לוותר על טיפול תרופתי?
    דווקא הלוסטרל וגם התחליפים הגנריים שיפרו את מצב הרוח והדיכאון אבל כאמור, אני לא מסתדרת עם התחליפים הגנריים ואת המקור אין להשיג בשום מקום.
    תודה על המענה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין להשיג לוסטרל בארץ

הוספת תגובה

• צריך לבחון את כל החלופות

שמוליק
    11/03/2015

שלום רב.

אינני רופא.

לדעתי, קודם כל, צריך לתת לך פידבק חיובי על ההתמודדות.

אני מניח שאם תופעות הלוואי של החלופות של הלוסטרל היו בלתי נסבלות, אז טוב עשית שהפסקת.

יכול להיות שניתן להשיג לוסטרל איכשהו מחו"ל. אני מניח שאם הרופאים יודעים על דרך כזו, הם ישמחו לפרט איך בדיוק ניתן לעשות זאת.

יכול להיות שישנה תרופה אחרת שמתאימה. על כך צריך להתייעץ עם הרופא המטפל.

על כל פנים, הרופאים ממליצים לשלב עם הטיפול התרופתי טיפולים פסיכולוגיים. הטיפולים הפסיכולוגיים יכולים לתת מענה טוב לבעייה, כך שבעתיד תהיה אפשרות להפסיק את הטיפול התרופתי (כמובן על פי המלצת הרופא המטפל). בוודאי שאם אין טיפול תרופתי מתאים, אז צריך טיפול כלשהו.

בכל אופן, שיהיה בהצלחה.
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו