כאב ראש תעוקתי לוריון וציפרלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב ראש תעוקתי לוריון וציפרלקס
    דן
    11/03/2015

שלום
    ותודה מראש

לפני שנה התחלתי לקבל כאב ראש תעוקתי,קיבלתי לוריון הבנתי באיזה מצבים אני מקבלת את הכאב ראש התעוקתי רובם נובעים מכך שאני דורשת מעצמי פתרונות מידיים לכל דבר ולכל בעיה ניסיתי לנהוג אחרת זה פשוט לא עובד אם יש חודש שקצת יש בעיה תזרמית בכספים מייד הכאב ראש מגיע.
    בשנה האחרונה זה הלך וחזר יחסית לא השתמשתי הרבה בכדורים,קיבלתי 30 כדורים הם הספיקו לשנה שלמה.
    לפני מספר ימים שוב קיבלתי כאב ראש תעוקתי הרופא נתן לי לוריון לשלושה שבועות וציפרלקס.
    מקריאה על הכדורים,אני מבינה שאלו כדורי דיכאון מעולם לא הייתי בדיכאון אני טיפוס שמח,פעילה בחיים אני אוהבת את החיים מטיילת טסה שלי יש לי ילדה בת 5 מדהימה .
    מה שכן בתור חד הורית על מנת להמשיך לחיות ברמת חיים טובה עבורי ועבור הבת שלי אני פשוט עובדת קשה בבוקר במשרה ובמהלך החודש מספר פעמים בערב תיקים שאני מטפלת בהם באופן פרטי.
    יש תחושה של עייפות מהעבודות ותחושת אין ברירה.
    האים זה נכון לקחת את הכדורים או יש טיפול אחר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

שמוליק
    11/03/2015

שלום דן.

אינני רופא.

לדעתי, כדאי לבדוק את ההתנהלות הכלכלית שלך. יכול להיות שניתן לשפר את ההתנהלות הכלכלית וכך הלחץ ירד.

אע"פ שאני מאמין יותר בטיפולים פסיכולוגיים מאשר בטיפול תרופתי, אני מסופק האם במקרה שלך באמת צריך טיפול פסיכולוגי. נראה לי מתוך דברייך שעיקר הבעייה היא בלחצים כספיים, ונראה לי שהעיקר צריך להתמקד בבדיקת ההתנהלות הכלכלית.

השאלה האם צריך תרופות או לא, היא שאלה אינדבידואלית, שתלויה גם בגישתו של המטופל, ואין בכך הכרעה חד משמעית.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב ראש תעוקתי לוריון וציפרלקס - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    15/03/2015

קשה להמליץ ללא בדיקה מסודרת והמידע הזמין במלאו..
    באם יש מרכיב חרדה ומתח בכאב הראש, בהחלט הטיפול יכול לעזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו