מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב ראש תעוקתי לוריון וציפרלקסדן11/03/2015
שלום
ותודה מראש
לפני שנה התחלתי לקבל כאב ראש תעוקתי,קיבלתי לוריון הבנתי באיזה מצבים אני מקבלת את הכאב ראש התעוקתי רובם נובעים מכך שאני דורשת מעצמי פתרונות מידיים לכל דבר ולכל בעיה ניסיתי לנהוג אחרת זה פשוט לא עובד אם יש חודש שקצת יש בעיה תזרמית בכספים מייד הכאב ראש מגיע.
בשנה האחרונה זה הלך וחזר יחסית לא השתמשתי הרבה בכדורים,קיבלתי 30 כדורים הם הספיקו לשנה שלמה.
לפני מספר ימים שוב קיבלתי כאב ראש תעוקתי הרופא נתן לי לוריון לשלושה שבועות וציפרלקס.
מקריאה על הכדורים,אני מבינה שאלו כדורי דיכאון מעולם לא הייתי בדיכאון אני טיפוס שמח,פעילה בחיים אני אוהבת את החיים מטיילת טסה שלי יש לי ילדה בת 5 מדהימה .
מה שכן בתור חד הורית על מנת להמשיך לחיות ברמת חיים טובה עבורי ועבור הבת שלי אני פשוט עובדת קשה בבוקר במשרה ובמהלך החודש מספר פעמים בערב תיקים שאני מטפלת בהם באופן פרטי.
יש תחושה של עייפות מהעבודות ותחושת אין ברירה.
האים זה נכון לקחת את הכדורים או יש טיפול אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
שמוליק11/03/2015שלום דן.
אינני רופא.
לדעתי, כדאי לבדוק את ההתנהלות הכלכלית שלך. יכול להיות שניתן לשפר את ההתנהלות הכלכלית וכך הלחץ ירד.
אע"פ שאני מאמין יותר בטיפולים פסיכולוגיים מאשר בטיפול תרופתי, אני מסופק האם במקרה שלך באמת צריך טיפול פסיכולוגי. נראה לי מתוך דברייך שעיקר הבעייה היא בלחצים כספיים, ונראה לי שהעיקר צריך להתמקד בבדיקת ההתנהלות הכלכלית.
השאלה האם צריך תרופות או לא, היא שאלה אינדבידואלית, שתלויה גם בגישתו של המטופל, ואין בכך הכרעה חד משמעית.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב ראש תעוקתי לוריון וציפרלקס - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור15/03/2015קשה להמליץ ללא בדיקה מסודרת והמידע הזמין במלאו..
באם יש מרכיב חרדה ומתח בכאב הראש, בהחלט הטיפול יכול לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)