מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופהנטלי11/03/2015
שלום לך
התחלתי לקחת סימבלטה בשל דיכאון קל
מאז שעליתי במינון מ30 ל60 החשק המיני שלי ירד ל0
חוץ מזה גם שאני כבר מגיעה למצב של חשק אחרי מסלול ארוך עם בעלי
אין לי כל תחושה באיבר במין בעיקר באזור הדגדגן
השאלה שלי היא לא על החשק כי ידעתי שהיא מורידה
השאלה היא האם היא יכולה להוריד תחושות באיזור איבר המין? והאם זה מצב הפיך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדיכאון קל לא נותנים 60 מג
שים12/03/2015זה ממש הרבה.
חבל עלייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש הרבה פתרונות
שמוליק12/03/2015שלום נטלי.
אינני רופא.
יש לכך הרבה פתרונות אפשריים וצריך לבחור את הפתרון הטוב ביותר לאחר התייעצות עם הרופא המטפל.
פתרון אחד הוא כדורים או גלולות שמטרתם להגביר את החשק המיני.
כיוון אחר של פיתרון הוא לפתור את הדיכאון בדרך אחרת. ניתן לפתור את הדיכאון באמצעות טיפולים פסיכולוגיים. ככלל, גישתם העיקבית של רופאי הפורום היא שטיפול המבוסס רק על תרופות אינו מספיק יעיל.
צריך לבחור את הפתרון הטוב ביותר עבורך תוך התחשבות בהרגשה הסובייקטיבית שלך.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתקדם בטיפול
מנוסה13/03/2015נטלי שלום,
מה שאת מתארת זה תופעה מוכרת ודווקא מעידה על התקדמות בטיפול.
60 מ"ג זה מינון ביניים של סימבלטה. לאחר שבוע על מינון זה את אמורה להגיע ל 90 מ"ג, ולאחר כשבועיים-שלושה התחושות באזור תחזורנה והכל יסתדר.
בדיכאון יותר קשה מקל-בינוני זקוקים ל 120 מ"ג.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואלה טלפטיה
שמוליק13/03/2015שלום מנוסה.
בדיוק עכשיו כתבתי תגובה לשגית ששאלה על פרוזק והתלוננה על כך שהיא תרופה משמינה.
אני זוכר שהערת לי שדווקא תרופות מסוג SSRI יכולות להשמין, אך SNRI אינן משמינות.
כתבתי לה את הדברים וציינתי שאתה באמת יותר מנוסה ממני בהתמודדות עם דיכאון.
והנה בדיוק עכשיו אני רואה שכתבת תגובה.
לא טלפטיה? :-)
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן
מנוסה13/03/2015אהלן שמוליק,
עצתך על SNRI נכונה. גם אני למדתי הרבה מניסיונם של אחרים ואפילו יישמתי על עצמי ובהצלחה.
יום טוב ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור15/03/2015בהחלט הפיך.
יש לישקול להוריד מינון ולהוסיף מירו.
מומלץ לברר בדיקות דם, פרופיל הורמונלי ( אסטרוגן, טסטוסטרון וכו..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה
נטלי16/03/2015זאת אומרת שיש מצב כזה שזו אחת מתופעות הלוואי של התרופה?
עשיתי בדיקות כולל הורמונליות והכל תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)