מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם מותר לקחת כדור שינה באמצע הלילה?רונית15/03/2015
שלום רב, התחלתי ליטול ציפרלקס לפני חודש במינון 10 מ״ג ליום עקב בעית שינה וחרדה. במקביל אני לוקחת כדור שינה בלילות שאני מתקשה להירדם או כשאני מתעוררת באמצע הלילה ומתקשה לחזור לישון. האם מותר לקחת כדור שינה באמצע הלילה? האם הציפרלקס אמור לעזור לשינה אם כן מתי? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדור שינה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור15/03/2015ציפרלקס אמור לטפל בחרדה ובדיכאון ובבעית שינה אם יש באופן עקיף. לא מומלץ לקחת כדור שינה באמצע הלילה מחשש לתופעות לוואי בבוקר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדור שינה המשך
רונית15/03/2015הבעיה היא שאני מצליחה להירדם ללא כדור שינה ומתעוררת לאחר כמה שעות ובמידה ואקח את כדור השינה לפני השינה אתעורר אחרי כמה שעות בלבד.איך עלי לפעול כדי לישון כמו שצריך? תודה רבה על התשובה הזריזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפרלקס וכדור שינה
רונן16/03/2015במידה ואת מתעוררת באמצע הלילה אין לך ממש מה לעשות אלה לנסות להרדם שוב תני הזדמנות לציפרלקס לעשות את העבודה וזה לוקח חודש בערך. אני מניח שיעלו לך את המינון בהמשך. לי הייתה בעיית שינה ועדיין יש ואני מתמודד ...אשמח להמליץ לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפרלקס וכדור שינה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור16/03/2015ניתן ליטול לפני שינה כדור שינה ללא מרשם, כגון טונייט.
יאפשר שינה לאורך הלילה.
מומלץ לעדכן את הרופא בנדון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטונייט ממש אבל ממש לא עוזר!
רונן16/03/2015אני מתפלא על התגובה של הרופא...בעיות שינה כתוצאה מגורם נפשי בדרגה שנייה ומעלה ממש לא יושפעו מכדורי שינה כמו טונייט או כל כדור ללא מרשם. מה שהסובלים חווים זה התעוררות לאחר 3 או 4 שעות .לפעמים כדורי שינה עם מרשם כגון נוקטורנו או אמביין שנחשבים כדורים מהדור החדש והלא ממכר כביכול עדיין לא עוזרים. כמו שאמרתי להמתין חודש עד להשפעת הכדור נוגד הדיכאון והחרדה ובמידה ולא יעזור להחליף כדור אחר. במידה והמצב ממש חמור ובעיית השינה ממש קשה וחריפה יש לשקול לבקש מהרופא המטפל קלונקס בשילוב עם חצי כדור עד כדור שלם של מירו לשיפור השינה והמצב עד להשפעת כדור הבסיס לטיפול בחרדה והדיכאון שאמור בעקיפין לטפל גם בבעיית השינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטונייט ממש אבל ממש לא עוזר! - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור16/03/2015זה מאוד אינדבידואלי לפעמים עושה את העבודה.
אם כך, שווה לישקול כדור שינה ארוך טווח, לקחת לפני השינה,
כגון: נוקטורנו, או אמביאן CR* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
רונית16/03/2015מה ההבדל בין כדור השינה בונדרמין לכדורי שינה שציינת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור16/03/2015בונדורמין קצר טווח - משפיע עד 2 שעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)