מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התאשפזותהראל16/03/2015
שלום רב,
רציתי לדעת איך זה להתאשפז? מכריחים אותך לעשות דברים? ואם כן אז אילו דברים? אם אני אהיה מעוניין להישאר במיטה כל היום ייתנו לי?(חוץ מארוחות) או שיש פעילויות? הארוחות מוגשות או יש חדר אוכל? האם אני קובע אילו כדורים לקחת ( במידה והם מתאימים לבעיה והומלץ לי עליהם בעבר)?
מעבר לזה אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות של להתאשפז.
בתודה מראש,
הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוויה ממש לא נעימה
שמוליק16/03/2015שלום הראל.
אני מצטרף לדברי של א.ס., ואומר מתוך התנסות אישית של ארבעה אישפוזים, שזו חוייה ממש לא נעימה.
עם זאת, אני אומר את כל האמת, ששלושה מתוכם היו בכפייה, כך שברור שבשל כך האישפוז אמור להיות ממש לא נעים.
מה שאני יכול לומר על האישפוז האחרון שלי שהיה בהסכמה, זה שבית החולים היה עדיף על הדיור המוגן. הייתה הרגשה שההתעללות בדיור המוגן היא הרבה יותר נוראית מאשר בבית החולים, עד כדי כך שממש לא רציתי להשתחרר חזרה לגיהנום של הדיור המוגן.
לדעתי, כדי שתוכל לקבל תמונה ברורה יותר, צריך שמישהו שעבר אישפוז והיה מרוצה יאמר את דברו.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי הראל
אלי16/03/2015בבית חולים הפעילות היומית היא קבוצת שונות ומשונות כמו ריפוי בעיסוק קבוצת מטבח ( לומדים לבשל ) קבוצת ספורט ודברים מהסוג הזה.
אפשר לשכב במיטה ולא לעשות כלום אולי עם אישור מיוחד מהרופא המטפל אבל בעיקרון תידרש להשתתף בפעילות הקבוצתית. יש חדר אוכל 3 ארוחות ביום לא בית מלון אבל אוכל סביר לפחות בשלוותא..
אתה לא קובע איזה כדורים לקחת אם תאמר לרופא המטפל שלך שהיה לך יותר טוב עם כדור X מאשר Y אז הוא בטח יתחשב בדעתך אם היא סבירה והגיונית אבל מי שקובע מה לתת לך זה הרופא.
תלוי באיזה מצב אתה נמצא אני הייתי במצב פסיכוטי מאוד קשה פארנויות ועבורי למרות שלא הבנתי ממש באיזה מצב אני בית חולים היה מקום מעולה.
אתה בטוח שם ולא יכול לגרום לעצמך בושות עקב הפסיכוזה שלך מול אנשים שתפגוש ביום יום.
בית חולים לא מקום סימפטי אנשים צועקים משוגעים משגעים אותך מבלבלים לך במוח מלא גנבים במחלקה. אבל מי שזקוק לאישפוז זה אדם שלא יכול להעזר ברפואה רגילה פרטית משום שהרופא לא יכול לספק לו את מה שהוא צריך מבחינת השגחה או מבחינת תשומת לב.
הלכתי לרופאים רגילים אמרו לי לא יכול לקחת אחריות עליך לך לאישפוז.
ברגע שרופא ממליץ לך על אישפוז זה אומר שהוא עצמו לא יכול לספק לך את הנדרש ככה נראה לי לפחותץ
האישפוז נמשך אצלי חצי שנה והם הצליחו לאזן אותי לחלוטין .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה יפה
שמוליק16/03/2015שלום אלי.
בדיון הזה כתבתי, שאני באופן אישי וגם א.ס. חווינו את האישפוזים בצורה שונה.
אצלנו, מדובר בעיקר באישפוזים כפויים, וזה יכול להסביר את התחושות השונות.
אני גם כתבתי שעל מנת לקבל תמונה ברורה יותר, צריך שמישהו שחווה את האישפוז בצורה חיובית יותר יאמר את דברו.
נראה לי שהצגת עמדה כזו בצורה יפה מאוד שתוכל לעזור להראל לקבל את ההחלטה הנכונה ביותר עבורו.
סחטיקה עליך.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי הראל
אני16/03/2015מהי הסיבה שאתה רוצה להתאשפז נשמע שאתה לא פסיכוטי עכשיו האם רופא המליץ לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת מעניין למה אתה רוצה להתאשפז?
אלי16/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)