מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת השפעת הכדורהראל17/03/2015
שלום רב,
הבנתי מהאינטרנט שלאחר תקופה של כמה שנים הכדורים יכולים להפסיק להשפיע,
האם זה נכון? ואם כן מה הסבירות שזה יקרה? ובמידה וזה קרה מה אני עושה במצב כזה?
אני בקרוב עומד להתחיל עם ציפרלקס, האם זהו כדור שהסבירות שלו גבוה שזה יקרה?
והאם יכול להיות שלאחר הפסקת השפעת הכדור, המצב יהיה חמור יותר ממקודם? מה הסבירות? אני כעיקרון מחפש כדור שאני יוכל לקחת אותו לתקופה בלי מוגבלת בלי החשש שהוא יפסיק לעבוד
בתודה מראש,
הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשביל מה אתה צריך ציפרלקס?
סמי18/03/2015בעיקרון הסרוטונין הוא חומר שהמוח מפריש,והוא מרגיע וטוב מאד לחרדה. אבל אפשר לגרום למוח להפריש סרוטונין על ידי תזונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת השפעת הכדור - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור19/03/2015תיאורתית , בהחלט יכול להיות.
יש לזכור, איזון נפשי זה לא רק תרופות:
ביולוגיה ( מצב גופני, תזונה, חוסר סרוטונין ועוד..)
פסיכולוגי ( מרכיב נפשי , אישיות, אשמה, כעס ועוד..)
סביבה ( גורמי דחק, תמיכה ועוד)
כל אחד מהנ''ל משפיע
כך שיש לקחת בחשבון, כאשר מצפים מתרופה להשפיע, לברר מה השתנה בחיים, במצב הגופני בריאותי, הרגלי חיים, מרכיב פסיכולוגי ( משמעות לחים, וויתור עצמי, מימוש, ריקנות ועוד... )
בהצלחה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)