ציפרלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרלקס
    רונית
    19/03/2015

שלום, התחלתי לקחת ציפרלקס לפני חמישה שבועות כל בוקר כדור 10 מ״ג במהלך התקופה היו עליות וירידות במצב הרוח. בימים האחרונים אני מרגישה חוסר תאבון בחילות. יכול להיות שהתרופה לא משפיעה אחרי 5 שבועות? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרלקס

הוספת תגובה

• ציפרלקס - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    19/03/2015

לה הגיוני.
    יש לשלול בעיות גופניות.
    תופעות לוואי בדר'כ בימים - שבועות ראשונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

רונית
    19/03/2015

לא יכולה לומר שאין שיפור בכל זאת חזרתי לעבוד בשלושה שבועות האחרונים, אבל בגדול אני מרגישה חרדה וזה מה שגורם לדעתי לחוסר תאבון ובחילות. האם הכדור לא מתאים לי? אני נוטלת את הכדור בבוקר והבחילות דוקא מתחילות לפני נטילת הכדור כך שזה באמת לא תופעת לוואי של הכדור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיוון היקרה

רונן
    19/03/2015

מינון של 10 מ"ג הוא מינון מאוד נמוך וסביר להניח שלא ממש מטפל בצורה מקיפה בבעיה שלך. אם את יכולה לעשות דברים נוספים שישפרו את מצבך הנפשי כגון ספורט בצורה קבועה מפגש עם חברים גידול של כלב תחביבים שונים או כל דבר שיעסיק אותך וישפר לך את מצב הרוח וזה בהחלט ישלים את התמונה. במידה ולא...תבקשי מהרופא שיגדיל לך את המינון וסביר להניח שתרגישי את השיפור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

רונית
    19/03/2015

תודה רונן על התשובה...האם אתה רופא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סביר להניח שלא

שמוליק
    19/03/2015

שלום סיוון.

אני בטוח לא רופא, ואני משתדל לציין את העובדה הזו כבר בהתחלה.

יש בפורום הזה הרבה משתתפים שהתמודדו בצורה כזו או אחרת עם קשיים נפשיים, והם רואים צורך לתרום מנסיונם האישי לטובת שאר אנשים הפונים לפורום. אני נמנה איתם :-)

ככל שמדובר בעידוד להתמודד עם הקשיים, לראות בהתמודדות שלהם כהשראה לאחרים שגם הם יצליחו להתגבר על הקשיים שלהם - בוודאי שמדובר בתרומה מבורכת.

מעבר לכך, רוב העצות שהם נותנים, בדרך כלל מבוססות על הנסיון האישי שלהם.

ד"ר דוידאור התייחס פעם לנושא, וכתב שאפילו תגובות של הרופאים בפורום אינן מהוות תחליף לרופא המטפל שמכיר את המטופל, וצריך לקחת את הדברים בפרופרציה הנכונה.

אני מבקש להתייחס לדבריו ברוח טובה.

בכל אופן, אני מאחל לך התמודדות מוצלחת וכל טוב.
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו