מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיבה לדכאוןאשר23/03/2015
בעבודה שלי יש לי עמית שיורד עלי כל הזמן, משפיל אותי ובעיקר מוחק את האישיות שלי! האם יתכן שכל עוד ואני לא אעבור למקום אחר, שום תרופה לא תשפיע על הדיכאון שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי אפשר לדעת
שמוליק23/03/2015שלום אשר.
אינני רופא.
עמית לעבודה שמטריד בהחלט מהווה גורם סביבתי לדיכאון.
לא נראה לי שאפשר לומר בוודאות דרך האינטרנט מה כדאי לעשות. השאלה האם כדאי לעזוב את מקום העבודה הנוכחי או לא, תלוייה בהרבה גורמים כגון האפשרות למצוא עבודה חלופית, החוזק של הסבל כתוצאה מהעמית לעבודה, וגם יכול להיות שניתן למצוא עבודה אחרת אבל בתנאים פחות טובים, וצריך לבחון את כל האופציות, ולבחור את האופציה הטובה ביותר עבורך.
איך שלא יהיה, גישתם העיקבית של הרופאים היא שטיפול המבוסס רק על תרופות אינו מספיק יעיל, והם ממליצים לשלב גם טיפולים פסיכולוגיים, שגם הם יכולים להועיל.
על כל פנים, ההחלטה האם לעזוב את העבודה וגם ההחלטה על אסטרטגיית הטיפול נגזרת גם מאיך שאתה רואה את הדברים מנקודת המבט האישית שלך.
שיהיה בהצלחה.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיבה לדכאון - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור24/03/2015בהחלט שיש סיכוי כזה.
איזון נפשי:
1. ביולוגיה - תרופות, תזונה ועוד.
2. פסיכולוגיה - ערך עצמי, אשמה, משמעות ועוד..
3. סביבה - גורמי דחק סביבתיים ( כגון השפלה ממושכת בעבודה,מצב שיכול להיות סיבה לתביעת נזיקיו, בגין התעללות נפשית ונזק נפשי משני, ודרישת פיצויים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)