תרופת איקסל תופעות לוואח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופת איקסל תופעות לוואח
    ורד
    23/03/2015

שלום וברכה,
    אני בחורה בת 27 סובלת מהפרעת חרדה ושינויים במצב הרוח.
    עד לפני כחודשיים נטלתי ציפרלקס 20 פרפנאן 12 דפלפט 600 ולמיקטל 100
    לפני כחודשיים חויתי סטרס כתוצאה מלחץ בחיים והרופא נתן לי מרשם לתרופה חדשה שנקראת 'איקסל'- מעולם לא לקחתי אותה וחשבתי שתעזור לי קצת עם הלחץ ועם המצב רוח. חשוב לי מאד לציין שאף פעם לא ממש סבלתי מדכאון בפני עצמו. ז"א סבלתי אבל כתוצאה מסיבות מסויימות. עכשיו אחרי חודשיים שאני נוטלת אותו התחלתי לפני שבוע להיות מאד דכאונית בלי סיבה. אנ חוה דכאון מאד מאד קשה שמאד מקשה עלי אפילו לדבר ובטח ובטח לתפקד. גם פתאום היו לי קצת מחשבות אובדניות אבל זה נחלש. עכשיו בעיקר הדכאון מקשה עלי מאד.
    ורציתי לשאול , האם יכול להיות כי זה תופעות לוואי של האיקסל? אני לא רגילה לחוות דכאון והוא נורא. זה מוזר ל שאני פתאום בדכאון בלי שום סיבה. גם בשלישי רביעי חמישי הרגשתי נורא רציתי למות ופתאום ביום שישי הרגשתי בסדר. אני תוהה לעצמי מה יכול להיות הסיבה לכך. אשמח לתשובה בהקדם. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופת איקסל תופעות לוואח

הוספת תגובה

• שכחתי לציין כי

ורד
    23/03/2015

שכחתי לציין כי לקחתי 50מ"ג איקסל ומשבוע שעבר 100 מ"ג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך לבדוק גם את שאר המרכיבים

שמוליק
    23/03/2015

שלום ורד.

אינני רופא.

מהתיאור שלך עולה שאת מקבלת רק טיפול תרופתי. הטיפול התרופתי הזה הוא כבד מאוד.

גישתם העיקבית של הרופאים בפורום היא שטיפול המבוסס רק על תרופות אינו מספיק יעיל.

אינני יודע לומר האם הייתה בדיקה מקיפה של שאר הגורמים, והוחלט להתמקד בטיפול תרופתי (שזו החלטה לגיטימית לחלוטין, ובמיוחד אם זה רצונו של המטופל), או שלא הייתה בדיקה כזו.

לדעתי, צריך לבדוק את כל הגורמים, הכוללים גם גורמים פסיכולוגיים וסביבתיים.

כל טוב,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך לבדוק גם את שאר המרכיבים - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    25/03/2015

מסכים עם שמוליק.
    בנוסף: יש לשלול שינוי בתפקוד הורמונלי , אסטרוגן, פרוגסטרון, טסטוסטרון, FSH LH בלוטת התריס ועד. לפנות לרופא משפחה, בדיקת דם רגילה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו