מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנטי סוציאליתיעל24/03/2015
שלום, אני בת 30 ואף פעם לא היו לי ממש חברים. אני מכירה אנשים ואחרי זמן מה נמאס לי ואני מתנתקת מהם. אני עצבנית לעיתים ושונאת ביקורת, מאוד ביקורתית בעצמי כלפי אחרים ואומרת תמיד את מה שאני חושבת בלי יכולת סינון. ניתקתי גם קשר עם משפחה בגלל זה. אני נוטלת ציפרלקס עקב חרדות אבל חוץ מזה אני סטודנטית ובחורה רגילה מן המניין. האם יש טיפול? שם? עזרה כלשהי לבעיה כזו? אין לי ממש סנטימנטים כלפי אנשים ואני חושבת שהם בזבוז זמן, וזה מטריד את אימי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דעה אישית
שמוליק24/03/2015שלום יעל.
אינני רופא.
ראשית, נראה לי שאת מאוד רחוקה מאישית אנטי-סוציאלית. הפרעת אישיות אנטי-סוציאלית מאפיינת רוצחים סדרתיים או אנסים סדרתיים שאין להם שום התחשבות באחרים בשל כך. מה שאת מתארת זה נראה יותר כקשיים ליצור קשרים עם אנשים אחרים.
לדעתי, הדבר הראשון שדורש ניתוח, הוא מה שכתבת שזה מפריע לאמא שלך. השאלה העיקרית היא האם זה מפריע ל-ך. יכול להיות שכיוון שזה מפריע לאימא שלך, אז זה גורם שבגללו זה מפריע גם לך, אבל השאלה העיקרית היא האם זה מפריע לך, ואם כן אז עד כמה.
אם את לא מרגישה שזה מפריע לך יותר מדיי, אלא שכל המטרה היא "להשתיק אימא נודניקית" (אני ממש לא מתכוון לומר שזה המצב; זו רק אופציה שייתכן שהיא ממש לא נכונה), הטיפול לא יהיה יותר מדיי יעיל. הרצון לשינוי ולשיפור צריך לנבוע מתוכך.
יכול להיות שזה נובע מאי אילו חוויות בעבר.
טיפול טוב אמור להתחיל בבדיקה יסודית של כל המרכיבים: אורגנים(כלומר בעיות רפואיות "רגילות"), פסיכולוגים, סביבתיים, וביולוגיים (חוסר איזון כימי).
וכמובן, שניתן ללכת לרופא פסיכיאטר על דעת זה שלא מוכנים לטיפול תרופתי, וניתן לומר זאת מראש. פסיכיאטריה זה לא רק תרופות, וכמובן שצריך לכבד מטופל שאינו מעוניין בכך.
בכל אופן, ניתן להתמודד, ולא צריך לחשוש מהתמודדות. אני אישית התמודדתי עם ארבעה אישפוזים פסיכיאטרים שכמעט כולם היו כפויים.
בכל אופן, שיהיה בהצלחה.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן יעל
אלי24/03/2015אולי אישיות סכיזואידית?
תרשמי בגוגל תראי מאפיינים של זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטי סוציאלית - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור25/03/2015לא בהכרח אנטי סוציאלי. יש צורך לבדיקה ואיבחון מקצועי.
מומלץ טיפול בשיחות.
אם יש אימפולסיביות, פגיעה עצמית , הרס עצמי..
ייתכן ומדובר בהפרעת אישיות גבולית
במקרה של אבחנה של הפרעת אישיות גבולית
הטיפול המומלץ DBT - שיחות, שיטה מיוחדת.
מומלץ דר יפעת כהן , באבן יהודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)