מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פבוקסיל וקסנדיסמיטל ביטון26/03/2015
בס"ד.
שלום סובלת מחרדות 15 שנה בהתנגדות כרונית לטיפול בכדורים.לאחר שיכנועים רבים של מכרי ואחי הגדול שגם נוטל כדורים נגד חרדה ומחשבה כפייתית.המליץ לח בחום לקחת פבוקסיל באופן קבוע ולצרך למשך עשרה ימים קסנדיס.הרופא משפחה נתן לי.
אני כבר ביום השלישי ומהלילה החלו לי כאבי בטן ובחילות והקאתי פעם אחת בבוקר.הכאב בטן מעט נרגע אך עדיין קיים החילות הולכות ובאות.
אני מפחדת באופן כללי מכדורים.כי בעקבות החרדות של שנים יש לי פעימות מוקדמות.הקרדיולוג אחרי עשרות בדיקות אמר שזה תקין וזה מלחץ וחרדה.
שתי שאלות בבקשה:
האם קסנדיס רק למספר ימים בשילוב עם פבוקסיל שזה תרופה קבועה עלולה לגרום לכאבי בטן ובחילות?
והאם כדורים מסוג זה יכולים לפגוע בלב?
תודה רבה והמשך יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
שמוליק26/03/2015שלום מורן.
אינני רופא.
הדברים שאת חוששת מהם אינם נמנים עם תופעות לוואי שכיחות של תרופות פסיכיאטריות, אך אין בכך כדי לשלול לגמרי את האפשרות שמדובר בתופעות לוואי.
על כל פנים, החשש מתרופות פסיכיאטריות מובן לגמרי; אני באופן אישי סבלתי קשות מתופעות הלוואי שלהן, עד שבסוף החלטתי להפסיק.
ניתן לבדוק גם את האפיק של טיפולים פסיכולוגיים. הרופאים של הפורום אינם ממליצים להסתפק בטיפול תרופתי, אלא למצות גם טיפולים פסיכולוגיים.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל אשמח שהרופא יגיב לי
מיטל ביטון26/03/2015היי שמוליק,
תודה על המענה.אני מטופלת במקביל בשיחות.
אני רוצה עצת רופא בעניין הכדורים.אז אשמח שרופא בפורום כאן יוכל להגיב לי.
ועל תיפגע כי רשמת דברים נהדרים ואני מאוד מכבדת את זה שענית לי והקדשת מזמנך.אבל אדם חרד סומך יותר על רופא מאשר על אדם רגיל.אתה יודע כמה אנשים אמרו לי את מה שאמרת?ים!אבל עדיין חשוב לי עצת רופא.
תודה שמוליק היקר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קיבלתי מענה
מיטל ביטון28/03/2015היי...
אשמח לקבל מענה לשאלתי.
תודה רבה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)