סלג'ין ותופעות לוואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סלג'ין ותופעות לוואי
    אביב
    26/03/2015

אז ככה: אני סובל מכאב חד וממוקד באיזור הרקה שהולך ומתגבר כבר תקופה ארוכה,
    היו לזה את כל המאפיינים של גידול וכמובן שהלכתי לרופאה. היא אמרה שלפני הבדיקות לא יהיו לה תשובות ברורות עדיין, אבל ציינה שכאבי ראש כאלה יכולים להיות גם מתופעות לוואי של תרופות. הבעיה היא שהיא, כמו הרבה רופאים אחרים, לא יודעת הרבה על הסלג'ין(!), ולא יכלה להגיד לי אם זה יכול להיות בגללו.

נזכרתי שבאמת התחלתי לקחת את הסלג'ין באותה תקופה בה זה התחיל, בערך תשעה חודשים, וכשזה החמיר באמת הגדלתי את המינון.

השאלה שלי היא אם יכול להיות שהסלג'ין (15 מ"ג ביום) יגרום לתופעת לוואי של כאב חד במקום ספציפי בראש כמו הרקה (לא כאב ראש כללי וחולשה כמו מיגרנה), לרמה שזה ממש ירגיש נורא... ויימשך יותר מחצי שנה.
    כמובן שאני אבדוק את זה עם הבדיקות וכל הפרוצדורה, אבל בינתיים אין מי שיענה לי על זה והעניין מפחיד מאוד.
    מקווה מאוד שאחד מהמומחים יוכל לענות לי על השאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סלג'ין ותופעות לוואי

הוספת תגובה

• סלג'ין ותופעות לוואי - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    29/03/2015

סלג'ין ( אזילקט) תרופה המיועדת למחלת פארקינסון.
    פועלת חוסם אנזים מונואמין אוקסידז מסוג B.
    בוודאי שיכול לגרום לכאבי ראש, כתופעת לוואי.
    מי המליץ לך על זה?
    למרות שיחסית בטוח, יש לברר לגבי דיאטה שמומלץ ליטול פחות וכן אינטרקציה עם תרופות אחרות, תוספי מזון, חומצרים ממריצים ועוד..

ממליץ לפנות לניורולוג ולהעריך מחדש, כאבי ראש והשימוש באזילקט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו