מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לשמוליק השועלאלי01/04/2015
אני חושב ללכת לפסיכולוג טיפול דינאמי בשביל להעזר בו על מנת להפסיק לעשן גראס לגמרי.
מנסה לעשות את זה לבד אבל אני צריך לדבר על זה עם מישהו מקצועי אני חושב בשביל שזה יעבוד.
בשביל ללכת לפסיכולוג אני מאמין צריך להיות גלוי איתו ולספר הכל בגילוי נפש.
אני נוהג לפעמים תחת השפעת מריחואנה אני יודע שבטח זה נשמע לכם מסוכן אבל אני עושה את זה 17 שנה מעל מיליון ק"מ ( אני נהג במקצועי ) איך אני אספר את זה לפסיכולוג שעלול להלשין עליי למרב"ד?
ברגע שאספר דבר כזה לפסיכולוג הוא מחוייב לפנות למרבד אני מוגדר סכיזופרן.
בעבר הבטחתי לפסיכיאטר ציבורי שאפסיק עם זה והוא הבטיח לא לפנות למרבד.
אני עושה את המקסימום שזה לא יקרה אבל לפעמים שעה אחרי שעישנתי אני נוהג
לא ניכנס לקטע שזה מסוכן פשוט מה נראה לך ללכת לטיפול ולשקר לפסיכולוג שאני לא עושה את זה?..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיף תשובה מרופא
שמוליק01/04/2015שלום אלי.
אינני יודע מהם כללי האתיקה בעניין, אבל אני מאמין שרופא או פסיכולוגי אינו רשאי להלשין עליך בשל כללי האתיקה, נראה לי שעדיף שהרופאים שבוודאי יודעים יותר טוב ממני מהם כללי האתיקה יענו.
בנוסף לכך, נראה לי שפסיכולוג יכול וחייב לדווח, רק אם לדעתו ישנה סכנה בגלל מצב נפשי מעורער, אבל נראה שזה ממש לא המצב שלך.
האם נהיגה תחת השפעה של גראס מסוכנת? לא נראה לי שיש תשובה חד משמעית. אני מניח שהעניין תלוי בכל נהג באופן אינדבידואלי, כך שיכול להיות שמצד האמת אין בכך סכנה אמיתית במקרה האישי שלך.
יכול להיות שבכלל אין צורך להיכנס לנושא; יכול להיות שתוכל לומר לפסיכולוג שאתה מעשן גראס ואתה מעוניין להיגמל, ואתה מעוניין להיעזר בו, ולא צריך להיכנס יותר מדיי לפרטים. יכול להיות שזה לא נכון ללכת בגישה הזו, ועדיף לומר את כל האמת; אם מרגישים חוסר נוחות בשל ההסתרה, חוסר הנוחות הזו עלולה לפגוע באיכות הטיפול.
בכל אופן, שיהיה בהצלחה.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)