מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מינון ושילוב תרופותשירי03/04/2015
שלום, רק רציתי לוודא שאכן זה אפשרי לקחת 80מג פריזמה ביום + 50מג סרטרלין. זה המינון שנקבע לי ע"י הפסיכיאטר (למצב מורכב), האם יש סיכון בכמויות כאלו?
שאלה נוספת, שילוב של סוגי התרופות הללו, האם לא בעייתי ותקין: ביום (24 שעות) :
סרטרלין 50מג
ויטמין B12
ויטמין D
סרקוול 125מ"ג
פריזמה 80מ"ג
אורמוקס (ללחץ תוך גולגלתי) 2 כדורים ביום.
אסיוול - לא קבוע, לפי הצורך.
אודה מאוד על דעתכם המלומדת, במסגרת היכולת שלכם לומר ללא בדיקה שלי. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון ושילוב תרופות - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור07/04/2015לא מומלץ ואפילו מסוכן השילובים הנ''ל.
יש צורך בהערכה חוזרת וחוו'ד נוספת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה הסבר
שירי09/04/2015האם הסכנה היא בשילוב הפרוזק 80מג+ סרטרלין 50מג? (עודף סורטונין?)
או שהסכנה היא שילוב התרופות הפסיכיאטריות עם התרופות הנוספות שרשמתי לך? אני אכן אעשה בירור ואבקש דיעה כמו שייעצת אבל אני מודאגת עכשיו אם יכולה או לא יכולה לקחת בינתיים את מה שלוקחת?? וזה לא תרופות שמותר לי להפסיק (האורומוקס למשל) וכו
אציין שהטיפול הפסיכיאטרי והאבחה היא חרדה קשה, פוסט טראומה ו OCD. הכמויות שתיארתי לא ניתנו מההתחלה, זה שילוב שניבנה תוך כדי טיפול... ואני לא יודעת עכשיו אם זה בסדר שהעליתי ל80מג...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)