מינון ושילוב תרופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מינון ושילוב תרופות
    שירי
    03/04/2015

שלום, רק רציתי לוודא שאכן זה אפשרי לקחת 80מג פריזמה ביום + 50מג סרטרלין. זה המינון שנקבע לי ע"י הפסיכיאטר (למצב מורכב), האם יש סיכון בכמויות כאלו?

שאלה נוספת, שילוב של סוגי התרופות הללו, האם לא בעייתי ותקין: ביום (24 שעות) :

סרטרלין 50מג
    ויטמין B12
    ויטמין D
    סרקוול 125מ"ג
    פריזמה 80מ"ג
    אורמוקס (ללחץ תוך גולגלתי) 2 כדורים ביום.
    אסיוול - לא קבוע, לפי הצורך.

אודה מאוד על דעתכם המלומדת, במסגרת היכולת שלכם לומר ללא בדיקה שלי. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מינון ושילוב תרופות

הוספת תגובה

• מינון ושילוב תרופות - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    07/04/2015

לא מומלץ ואפילו מסוכן השילובים הנ''ל.
    יש צורך בהערכה חוזרת וחוו'ד נוספת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה הסבר

שירי
    09/04/2015

האם הסכנה היא בשילוב הפרוזק 80מג+ סרטרלין 50מג? (עודף סורטונין?)

או שהסכנה היא שילוב התרופות הפסיכיאטריות עם התרופות הנוספות שרשמתי לך? אני אכן אעשה בירור ואבקש דיעה כמו שייעצת אבל אני מודאגת עכשיו אם יכולה או לא יכולה לקחת בינתיים את מה שלוקחת?? וזה לא תרופות שמותר לי להפסיק (האורומוקס למשל) וכו

אציין שהטיפול הפסיכיאטרי והאבחה היא חרדה קשה, פוסט טראומה ו OCD. הכמויות שתיארתי לא ניתנו מההתחלה, זה שילוב שניבנה תוך כדי טיפול... ואני לא יודעת עכשיו אם זה בסדר שהעליתי ל80מג...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו