תרופה שעובדת על דופמין ונוראדרנלין כמו וולבוטרין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופה שעובדת על דופמין ונוראדרנלין כמו וולבוטרין
    רעות
    03/04/2015

שלום,

אני בת 35. כבר מעל ל 10 שנים מאובחנת עם CFS . בעצם סובלת מעייפות וחולשה שמאוד מפריעות על התפקוד, ודיכאון נשלל.
    בכל זאת, ניסיתי במשך שנים לקחת בהתחלה רק תרופות מסוג SSRI ואחר כך SNRI. באף תרופה לא היה בכלל שיפור בעייפות... ואני לוקחת סימבלטה 60 מ"ג
    במשך כמה שנים, אבל ללא תועלת.
    כל בדיקות הדם תקינות, אבל השינה אצלי לא איכותית וזה בין היתר תורם לעייפות הקשה. אני לא יכולה להרדם במעבדת שינה עם כל החיבורים, אז לכן לא ביצעתי בדיקת שינה.
    רציתי בבקשה לברר: התחלתי לחשוב על האופציה לנסות תרופה שעובדת על דופמין ונוראדרנלין כמו וולבוטרין.
    האם יש סיכוי שמחסור בדופמין זה מה שיכול לגרום לי לעייפות וחולשה קשות?
    והאם לקיחת וולבוטרין עלולה לגרום להתקף פסיכוטי?
    אני מעט חוששת מניסוי התרופה, כי זה קצת הימור ואין בדיקה שמראה מה בעצם רמת דופמין אצלי... יש לציין שכשהייתי ילדה היו לי טיקים שעברו,
    אבל פעם בכחצי שנה יש לי טיקים שנמשכים כשבוע בעין.

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיות שינה נסיון רב

רונן
    05/04/2015

תשאירי לי פייסבוק או דרך התקשרות אני אנסה לעזור לך . גם אני סובל מהפרעות שינה ואני מבין בדיוק איך את מרגישה .עברתי המון טיפולים ויש לי המון ידע וניסיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וולבוטרין - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    07/04/2015

בהחלט יכול להיות פיתרון טוב.
    רק לאחר יעוץ עם פסיכיאטר מטפל והפסקת סימבאלטה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות שינה

אלה
    07/04/2015

שלום לך,
    אני מאוד מבינה מה את עוברת.
    אני לא רופאה, אבל לא הייתי ממליצה לקחת כדור חדש על סמך ניחושים לגבי חוסר בדופמין. ולמה להמשיך לקחת כדור שלא עוזר לך? איני נותנת עצות לגבי גמילה מכדורים, רק שואלת. האם את סובלת מחרדה? אני מאוד ממליצה על שיטת (TRE (trauma releasing exercises - היא קלה לביצוע ומאוד יעילה שיפור איכות חיים ואפילו נטרול בעיות בריאות שמקורם בטראומה ולחץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו