מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעת שינה קטלנית 4 שנים !!! זועק !אדם03/04/2015
לום רב הנני בו 24 סובל מהפרעת שינה קטלנית החמירה עם הזמן .
בהתחלה היה לי קושי בלהירדם כנראה ממחשבות\או מפעילות ספורטיבית בשעות מאוחרות אינני יודע בדיוק למה.
השנתיים האחרונות חלה תופעה של אין ספור יקיצות .. בערך כל 15 דק' אני מתעורר .
ובשנה וחצי האחרונות יש תופעה מוזרה שהיא כאשר אני נרדם אני ישר חולם משמע אני מדלג על שלבי שינה העמוקים וישר חולם ומקיץ אחריי 60 שניות עד 15 דק' שכל ה"שינה" זה חלום בלבד . ואני במצב של עוררות יתר ז"א חווה עייפות וחולשה גופנית אך מוחית אני עירני .כמו זומבי הרגשה ממש קשה ואני לא יכול לתפקד .
במהלך כל השנים ניסיתי כל מיני טיפולים בינהם כמובן טיפולים קובנציונלים ..
הייתי אצל פסיכיאטרים ולקחתי לא מעט כדורים כמו :
ואבן\לוריוון\בונדורמין\ושאר ברוטיזלמאים \קלונקס\זודורום\נקטורנו , שאכן בהתחלה עזרו לי מאוד אבל מהר מאוד הפסיקו להשפיע .
ושאני לוקח אותם היום זה מגביר לי לי ההזיות ואת החלומות בהקיץ ..שיתוקי שינה ועוד .
כדורים פסיכיאטרים :
אטומין 20 מ"ג - 40 מ"ג - עזר לי מאוד במשך חודש שלם אך הוא הפסיק להשפיע אחריי והחלו כל מיני תופעות לוואי של של עיוותים והגביר לי את הפרכוסים בשינה . וגם שהאטומין עזר לי לישון שוב רוב השינה רק חלמתי אבל חלום עמוק וטוב יותר .
לוסטרל - לוסטרל לקחתי במשך חודש וכל החודש הוא עשה לי תופעות ממש קשות של כאבי ראש ותחוש של עוד יותר עירנות ממש שיש לי .
ציפרלקס - לקחתי חודשיים והוא לא עזר לי לישון אלה רק להרגיש חולשה ומן עייפות גופנית מה שיש לי אך עדיין הייתי עירני והוא לא גרם לי לישון .
טרזודיל - לקחתי שלושה שבועות ..הוא פשוט לא עזר לי אף פעם רק עשה לי מן כאבי ראש ותחושה לא טובה גופנית .
הייתי בין היתר אצל רופאים נוספים \פרופסורים לשינה וכו' וכמובן במעבדות שינה שהראו שמתוך 9 שעות במיטה ישן שעה וחצי עם יקיצות מרובות. יעילות שינה 30% !!! . אני חושב שלא קיבלתי את הטיפול הנכון ובגלל זה המצב החמיר ... מה עליי לעשות ? אני זקוק לעזרה !!!
יש לי תופעות רבות בעקבות המצב בעיות פיזיולוגיות וכמבן נפשיות .
אני זקוק לשינה ואין לי את זה!!!
לא משנה כמה אני מעייף את עצמי שום דבר לא עוזר.
זה בכללי ובתמצית אני זקוק לעזרה . אני בסכנת חיים ! ואני לא מתפקד שנתיים ד"ר... אני עצור ואני רק בן 24 !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות שינה ניסיון רב
רונן05/04/2015תשאיר לי פייסבוק או דרך התקשרות אני אנסה לעזור לך . גם אני סובל מהפרעות שינה ואני מבין בדיוק איך אתה מרגיש .עברתי המון טיפולים ויש לי המון ידע וניסיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסחטיקה עליך רונן!
שמוליק05/04/2015שלום רונן.
חג שמח.
שמחתי לראות כיצד עודדת חברים אחרים בפורום והיית מוכן לתרום להם מניסיונך האישי.
פשוט "אנשים טובים באמצע הדרך".
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)