מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוק לעזרה בבקשהאיתם06/04/2015
שלום,
אני חייל ואין באפשרותי לקבל טיפול בתקופה הקרובה בגלל החג ואורך ההמתנה הארוכה לתור ואני מרגיש שאין לי למי לפנות כרגע.
כבר שבוע שלם אני ממש מוטרד מההרגשה שאני חווה לאחרונה, אני יכול לשבת או לעמוד ולהרגיש כיאלו כל העולם סביבי מסתובב, אני מרגיש חולשה כיאלו הגוף תפוס, הרגשת נימול בידיים מדי פעם, מרגיש ניתוק כיאלו אני בהאנג אובר, הרגשת שיכרות קלה, הרגשה כיאלו המוח עובד לאט ובדילאי. זה ככה כבר שבוע והאמת שזה רק מחמיר עם הזמן, בהתחלה חשבתי שזה סתם סחרחורות אשר נובעות עקב חוסר נוזלים או שינה אבל אני אוכל מצוין, ישן נהדר ואפילו מעבר ל 10 שעות, ולמרות זאת אני קם כל בוקר עם אותה הרגשה של ניתוק. זה יכול להתפרץ אצלי לשעה שעתיים ואז להעלם לכמה דקות ואז לחזור שוב. באמת ששום דבר לא השתנה אצלי ואני לא רואה סיבה לחרדות כי שום דבר אינו מטריד אותי. אחרי שהבנתי שזה לא עובר ובעבודה אני בקושי מצליח לתפקד החלטתי ללכת לביקור רופא אשר המליץ לי פגישה עם פסיכיאטר. רציתי לדעת אם אכן נראה כי יש קשר ומה עליי לעשות בתקופה הקרובה? ממה זה נובע והאם יכולות להיות סיבות אחרות שאני מרגיש ככה?
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סביר להניח שאכן מדובר בעניין נפשי
שמוליק06/04/2015שלום איתם.
אינני רופא.
ראשית, עצם העובדה שאתה מודע למצב ומנסה להתמודד איתו היא חשובה מאוד. מי שמתמודד מצליח.
יכולות להיות לכך סיבות פיסיולוגיות, אך אני מניח שאילו היו לכך סיבות פיסיולוגיות, הרופא היה בודק אותן בצורה יסודית.
אם נשללו סיבות פיסיולוגיות, ולא נראה לך שעברת לאחרונה אי אילו קשיים שיכולים להסביר את הסימטומים שאתה מתאר, אז כנראה שיש לכך סיבות שאינן במודע, ויהיה צורך לנסות לאתר אותן ע"י טיפול פסיכודינמי.
הדבר היחידי, שנראה לי שחשוב לומר אותו, הוא שטיפול פסיכודינמי הוא טיפול ארוך, שדורש העלאת תכנים בלתי מודעים, ומסיבה זו אין לצפות לתוצאות באופן מיידי.
בכל אופן, שיהיה בהצלחה.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוק לעזרה בבקשה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור07/04/2015יש לברר, ראשית מרכיב גופני, ניורולוגי ( רמת וויטאמין B12 בדם)
יעוץ רופא משפחה - בידקת דם וכו..
בהחלט יכול להיות קשר למרכיב נפשי.
( חומרים ממכרים - כמובן שיכולים לגרום או להחמיר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)