מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושת גוש בגרוןמרי06/04/2015
בעקבת סטרס מאוד חזק שהיה מלווה בחרדות מלפני 3 חודשים התחלתי להרגיש גוש בגרון.כל הבדיקות שכללו אף אוזן גרון עם סיב אופטי אולטרסאונד ו mri של הצוואר,גסטרוסקופיה תקינות ולא נמצא ממצא פיזיולוגי.איזה כדור פסיכיאטרי מומלץ ביותר למצב זה?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי לתקוף את הבעייה מכל הכיוונים
שמוליק06/04/2015שלום מריאל.
אינני רופא.
אני מאמין שקשה מאוד לתת על כך תשובה דרך האינטרנט; כל מטופל מגיב בצורה שונה לתרופות. בין כה וכה מדובר בתרופות הדורשות מרשם רופא, ולכן אין מנוס מלפנות לרופא, וניתן לסמוך על שיקול דעתו המקצועי.
עם זאת, חשוב לי לומר, שרופאים באופן עיקבי ממליצים למצות גם טיפולים פסיכולוגיים. זה בהחלט לגיטימי להחליט שאינך מעוניינת בכך, אך היה לי חשוב לומר את הדברים, כדי שתשקלי אותם.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחושת גוש בגרון - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור07/04/2015טיפול מומלץ: שילוב שיחות + כדור נוגד דיכאון וחרדה ( SSRI )
Globus hystericus: The sensation of having a lump in the throat when there is nothing there. Sometimes simply called globus.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)