תחושת גוש בגרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושת גוש בגרון
    מרי
    06/04/2015

בעקבת סטרס מאוד חזק שהיה מלווה בחרדות מלפני 3 חודשים התחלתי להרגיש גוש בגרון.כל הבדיקות שכללו אף אוזן גרון עם סיב אופטי אולטרסאונד ו mri של הצוואר,גסטרוסקופיה תקינות ולא נמצא ממצא פיזיולוגי.איזה כדור פסיכיאטרי מומלץ ביותר למצב זה?תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושת גוש בגרון

הוספת תגובה

• כדאי לתקוף את הבעייה מכל הכיוונים

שמוליק
    06/04/2015

שלום מריאל.

אינני רופא.

אני מאמין שקשה מאוד לתת על כך תשובה דרך האינטרנט; כל מטופל מגיב בצורה שונה לתרופות. בין כה וכה מדובר בתרופות הדורשות מרשם רופא, ולכן אין מנוס מלפנות לרופא, וניתן לסמוך על שיקול דעתו המקצועי.

עם זאת, חשוב לי לומר, שרופאים באופן עיקבי ממליצים למצות גם טיפולים פסיכולוגיים. זה בהחלט לגיטימי להחליט שאינך מעוניינת בכך, אך היה לי חשוב לומר את הדברים, כדי שתשקלי אותם.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושת גוש בגרון - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    07/04/2015

טיפול מומלץ: שילוב שיחות + כדור נוגד דיכאון וחרדה ( SSRI )

Globus hystericus: The sensation of having a lump in the throat when there is nothing there. Sometimes simply called globus.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו