מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיון פתוחשים09/04/2015
דיון/ויכוח ידידותי על ההפרעות הקיימות ודרכי הטיפןל.
כל אחד רשאי להביע את דעתו אולם נא להיות מאופק ולא לתקוף.
התופעה של הפרעות ובעיות נפשיות קיימת מאות שנים אם לא יותר בקרב בניי האדם.
במהלך השנים בני האדם ניסו דרכים שונות ומגוונות למציאת מקורן..הבנתם. .ופתרונן.
הדעה שלי לגבי מדוע הפסיכיאטריה אינה ממש מצליחה לעזור ובכלל כל גישה כיום שרוצה לעזור לאנשים עם בעיות הללו קודם כל נובעת מכך שעדיין בתכלס אף אחד לא יודע את מקורן המדוייק...טבען. .ובטוח שלא פתרונן עד היום הזה.
הפרעה נפשית נחשבת כבושה לאדם כי היא פוגעת בכבודו...ביחסים הקרובים שיש לו. .בחיוניות שלו. .כושר החלטיות וכו ולאט לאט גוזלת ממנו בכאב את חייו.
אין ספק שמרכיב חזק בבעיות הנפשיות הינו הרגש.
הרגש הוא כוח חזק ביותר שיכול לעורר וליצור דברים נפלאים כשהוא במצב יחסי טוב. אך מצד שני הרגש כשהוא במצב לא טוב יכול לגרום לטרגדיות.
אני חושב ולמעשה אני יודע. .כי אני חש את זה חזק..שבני האדם איבדו את האהדה והקירוב שלהם כלפי אחד השני. שמו מגבלות וגדרות כדי להפריד בינם לבין עצמם.
האמפתייה והסובלנות והרצון לעזור מתפוגגים כי הזמן לא עוצר וכל אחד רוצה לעשות הרבה כסף ושכח את עקרונותיו בתור רופא או בן אדם.
הבעיות הנפשיות נובעות לרו. מאיתנו בני האדם ועד שלא נשנה את הגישה שלנו כלפי אחד לשני שום טיפול לא יעזור.
עד שלא נאהב אחד את השני בלי תנאים ושיפוט הכל לשווא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דעתי האישית
שמוליק12/04/2015שלום שים.
גם אני מסכים איתך שיש הרבה מה לתקן בתחום של בריאות הנפש.
תתפלא, אבל גם הרופאה שלי אמרה שיש לה אי אילו ביקורות, ואני מניח שגם לרופאים של הפורום יש ביקורות...
אני מניח שאת שעיקר הביקורת שלי ידועה, אולם חוסר שביעות רצון מהמערכת כמערכת מחייב התייחסות בכובד ראש.
לדעתי האישית, כסף אינו הגורם העיקרי; זהו גורם שנראה לי די זניח...
עם זאת, יש הרבה אמת בדבריך; סולידריות יכולה להקל על קשיים נפשיים, ולא רק זה, הרבה פעמים חוסר סולידריות הוא זה שגורם לקשיים נפשיים.
אני חושב שעצם השתתפותך בפורום היא סולדריות גדולה ויישר כוח על כך :-)
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)