רדוקטיל ו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רדוקטיל ו
    אודית
    28/04/2008

היי
    בת 30 , במסגרת טיפול ADHD אנינוטלת רטלין, אני ורופא המשפחה בודקים אפשרות לשלב ג ם טיפול ברדוקטיל האם יש חפיפה מסוכנת בין השתיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רדוקטיל ו

הוספת תגובה

• האמת נעלבתי

אודית
    29/04/2008

הי
    פעם שניה שאני שואלת שאלה בפורום ובשתי הפעמים ענו לכולם ולי לא..(וזה שאלות שונות בזמנים שונים) זה הזמן להעילב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד דרך

שרון
    30/04/2008

קצת מוזר שרופא המשפחה לא יודע לתת לך תשובה לכך, לא?
    גם ריטלין מפחית תיאבון אז אולי זו אפשרות שתתן לך מענה כפול.
    מנסיוני ולמיטב הבנתי שימוש בכדורים מעכבי תאבון יוצרים נזקים בלתי הפיכים בטווח הארוך לגוף אלא אם מדובר בשמנת יתר המסכנת את הבריאות.
    תעשי ספורט, אמצי גישה חיובית ועזבי התעסקויות מיותרות
    כול טוב
    שרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שרון אך

אודית
    02/05/2008

רופא המשפחה שלי לא ידע ב 100 האחוזים לומר לי אם אין סיכון, והוא ביקש לברר עם מי שמתמצה בנושא וליידע אותי (כך שזה נראה לי דווקא אחראי מאוד מצידו)
    אנ י מודעת שגם רטלין נחשב למדכא תאבון , אך הוא לא עושה זאת (עבורי לפחות)בצורה אפקטיבית
    (זה גם לא תפקידו אצלי ואת תפקידו הוא ממלא כיאות)
    כך שברשותכם שאלתי נותרה בעינה אם יש מי שיודע בוודאות אשמח מאוד לשמוע כי עדיין נותרתי עם סיני שאלה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לנינה

ד''ר ערן ואדים הראל
    04/05/2008

לא מומלץ לשלב רדוקטיל עם ריטלין בגלל ששתי תרופות אלו יכולות לגרום לעלייה בלחץ הדם ובדופק ולגרום לקשיי שינה.עם זאת ריטלין הינו מדכא תאבון כשלעצמו ולכן אין צורך בשילוב זה.
    בברכה,
    דר' הראל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו