מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חושש משלילת רישיון נהיגהphiz15/04/2015
בדיוק הגשתי תביעה לביטוח לאומי לנכות כללית כי אני סובל מOCD ודכאון.
עכשיו אני ממש מפחד שהם ידווחו עלי למשרד התחבורה והם יזמנו אותי לראות אם אני כשיר לנהיגה.
הם עושים בעיות לאנשים עם OCD או דכאון? אני סובל בעיקר מחרדות שנובעות ממחשבות טורדניות וקצת טקסים כפייתיים. אני התחלתי טיפול בSERTRALINE ומתחיל גם טיפול CBT.
אני חושש גם כי אני כבר כמה שנים נמצא בבית, לא עובד או לומד וזה יראה להם שאני כאילו "לא מתפקד".
הפסיכיאטר שלי כמובן רשם באיבחון שאין לי בעיות בשיפוט, בתפיסה, או בקוגניציה.
עשיתי טעות בכך שהגשתי תביעה לביטוח לאומי? הם יקחו לי את הרשיון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא!
שמוליק15/04/2015שלום רב.
אם תעשה השוואה אליי, שאחרי אישפוז כפוי כתבו לי בסיכום האישפוז כי היה דיווח רק על כשירות לנשיאת נשק ולא ראו לנכון לדווח על כשירות לנהיגה, ומדובר באישפוז כפוי, אז הגשת תביעה לקיצבת נכות היא הרבה פחות מפחידה; יש כאלה שהגישו וקיבלו נכות אע"פ שלא התאשפזו כלל, כך שסביר להניח שלא ייקחו לך את הרשיון כל כך מהר.
הדבר היחידי שבאמת צריך לקחת בחשבון הוא שהתרופות עלולות לפגוע בעירנות, ויכול להיות שיהיו לך אי אילו קשיים שבגלל תצטרך לנהוג יותר בזהירות, אבל בעיקרון, סומכים עליך שתהיה מספיק אחראי.
בלי שום קשר, אני מאחל לך שתצא מהדיכאון, ותגיע למצב שתוכל להשתכר בכבוד, ושלא תצטרך שום קיצבה.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגלל OCD לא לוקחים רישיון
אלי15/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחושש משלילת רישיון נהיגה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור16/04/2015כל עוד אדם נוטל תרופות, מעקב מסודר, יציב וללא תופעות לוואי, אין בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)