חרדה כללית ותסמינים גופניים...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה כללית ותסמינים גופניים...
    בן 29
    19/04/2015

אני בן 28, כל החיים נראה לי יש לי חרדה כללית, הבעיה שבשנה האחרונה החלו לי תסמינים גופניים כמו נדודי שינה חמורים, כאבים בגוף שלא מוצאים להם סיבה, בליעת אויר שיוצרת גרעפסים וגזים כל היום, בעיה של תפקוד לא טוב של שלפוחית השתן, תכיפות, זרם איטי... נבדקתי אצל ראומוטולג לפיברומיאלגיה והוא אמר שלא מוצא בגוף פיברומיאלגיה, בכל זאת רשם אלטרולט ואמר שזה יכול לעזור לנדודי שינה שאולי גורמים לבעיות.... עוד לא התחלתי לקחת את האלטרולט אחרי שקראתי על תופעות לוואי מפחידות, רציתי להתייעץ קודם לגבי איזה תרופה כדאי לקחת בשביל הפרעה של חרדה כללית שגורמת לנדודי שינה וכאבים בגוף אולי ממתח, האם יש כדור אחר יותר בטוח ונוח מאלטרולט שכדאי לנסות? איזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כדאי לעשות בדיקה מקיפה

שמוליק
    19/04/2015

שלום אהוד.

אינני רופא.

אם אין הסברים פיסיולוגיים לחרדות ולבעיות השינה, אז כנראה שמדובר בעניין נפשי.

גישתם העיקבית של הרופאים בפורום היא שכדאי לעשות בדיקה מקיפה של כל הגורמים כולל גורמים פסיכולוגיים וסביבתיים ולא לתת כדור ולגמור עניין; טיפול המבוסס רק על תרופות אינו מספיק יעיל.

כמובן, שמי שאינו מעוניין בטיפולים פסיכולוגיים - זו זכותו, וצריך לכבד את עמדתו, אבל בכל אופן, אני רואה לנכון להציע לבדוק את שאר הגורמים ולטפל בהם בהם.

בכל אופן, שיהיה לך בהצלחה ושתרגיש טוב.
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה כללית ותסמינים גופניים... - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    19/04/2015

מסכים עם שמוליק.
    זה מאוד מורכב ואישי.
    זה תלוי באורך החיים, שימוש בחומרים וממריצים, תסמונות אחרות ועוד.
    יש לברר מה מטרות הטיפול ?
    האם חרדה מס. 1 , מה לגבי כאב וחוסר שינה , עד כמה מפריעמ ? ועוד שאלות שיש לברר בבדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו