שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    אבי
    22/04/2015

היי לכם אני נער מתבגר,עכשיו הייתי מעוניין לדעת באילו מצבים הפסיכיאטר המחוזי בשיתוף עם הרווחה יכול להחליט על טיפול פסיכולוגי או פסיכיאטרי,המצב הוא שאני סובל מזקרנות כאונית ומקטע כזה של ביזבוז כספים יתר ושיווצריות זו יכולה להוות עילה לטיפול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• תגובה

שמוליק
    23/04/2015

שלום אבי.

סבל נפשי היא סיבה מספקת כדי ללכת לטיפול. אין שום סיבה סתם כך לסבול אם אפשר לא.

אינני יודע איך הפסיכיאטר המחוזי אמור להיות קשור לעניין; בדרך כלל, הפסיכיאטר המחוזי אמור להתערב כאשר יש צורך באישפוזים כפויים, אך אם אתה חש בסבל ומעוניין לטפל בעצמך - לא נראה לי שזה קשור איכשהו לפסיכיאטר המחוזי.

עירוב מחלקת הרווחה, יכול להיות הגיוני, אם אין באפשרותך לממן את הטיפול בעצמך, אולם ייתכן שישנם אופציות אחרות. למשל, ידוע לי שבאוניברסיטת בר-אילן נותנים טיפולים פסיכולוגיים במחיר השווה לכל נפש ע"י מתמחים, וגם דברים כאלה יכולים להוות פיתרון לבעייה של יכולת לממן את הטיפול.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו