מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 3 ימים ללא ציפרלקסציפרמן24/04/2015
שלום רב,
לפני 3 שנים סבלתי מדיכאון די קשה המלווה בתחושות דיסוציאציה קשות והתחלתי טיפול פסיכולוגי, ובנוסף התחלתי לצרוך 10 מ"ג ציפרלקס בכל לילה. מאז הספקתי לעלות 30 קילו - לא יודע אם זה קשור לציפרלקס, אני הפסקתי לעשות ספורט והפסקתי להשקיע בבריאות שלי. מאז הבראתי מהדיכאון, ובעזרת הטיפול הפסיכולוגי אני במצב טוב מאי פעם - לומד באוניברסיטה, בעל עסק, והכל הולך בכיוון הנכון. לאחרונה חזרתי לעשות פעילות גופנית והצלחתי להוריד 5 קילוגרם, ואני רוצה להמשיך.
בימים האחרונים לא לקחתי ציפרלקס - מכיוון ששכחתי ומכיוון שבית המרקחת היה סגור מתי שכבר הלכתי לקנות. אני מרגיש טוב, ונכון לעכשיו אין לי כל תופעת לוואי. רופא המשפחה שלי אמר לי פעם שהוא בספק אם לאדם במשקלי (כרגע 100 קילו), 10 מ"ג ציפרלקס בכלל עושה משהו. בכל מקרה, יש לי סופ"ש מולי, ואמנם אני מתכנן לקנות את הכדורים, אבל אני מתלבט אם לקחת אותם - אם לא הרגשתי תופעות לוואי תוך 3 ימים האם הם צפויות להופיע? האם בכל זאת עלי לקחת את הכדור ולנסות כבר ביום ראשון לראות רופא, או שעדיף לי לעשות אותו דבר ביום ראשון אך לא לקחת כדור (השאלה היא האם אני לוקח פה סיכון כלשהו? האם אמצא עצמי חוזר לדיכאון בגלל ה10 מ"ג הללו?)
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 3 ימים ללא ציפרלקס - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור26/04/2015ראשית 10 מ'ג בהחלט עושה .
שנית : טעות להפסיק ללא מעקב רופא מטפל.
ממליץ על בדיקה מסודרת והתייעצות עם רופא מטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)