מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי בעיות שינה עוד מתקופת הצבאשמוליק ס24/04/2015
השתחררתי לפני שלוש שנים ועוד במהלך הצבא סבלתי מבעיות שינה, כלומר כבר 5 שנים שאני סובל מבעיות שינה שמתבטא בקושי להרדם, דפיקות לב וכן הלאה. כמו כן אני סובל ממיגרנות מאז הילדות ושנים ביחד מתכון מצוין לחוסר תפקוד.
ניסיתי אמבין - לא עזר , לקחתי ציפרלקס - הוריד דפיקות לב אך עדיין לא ישן כראוי.
האם יש מקום לטיפול בקאנביס?
אף פעם לא הייתי אצל פסיכיאטר מחשש לסטיגמות ואת כל התרופות שרשמתי, הגעתי אליהם דרך קריאה באינטרנט עם אותם אנשים שסובלים גם מבעיות שינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא צריך לחשוש ללכת לפסיכיאטר
שמוליק24/04/2015שלום שמוליק.
אינני רופא.
אין לי תשובה ברורה לשאלות שלך, מחוסר ידע מקצועי.
רק דבר אחד אני רוצה לומר. מנסיון אישי, ניתן להתמודד עם כל הסטיגמות. היו לי ארבעה אישפוזים ושלושה מהם היו כפויים, ואני ממש שם זין, סליחה על הביטוי, על הסטיגמות.
אינני יודע אם זה יעזור ללכת לפסיכיאטר, אבל אם כן, אז עדיף ללכת ולא לסבול מאשר לחשוש מסטיגמות.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות שינה - סימן לדיכאון
מנוסה24/04/2015שלום,
אם אתה חושש מסטיגמות, גש לרופא באופן פרטי , ניתן לקבל החזר מביטוחים מושלמים/קופ"ח.
יש כל כך הרבה דרכים לסייע לך עם תרופות יעילות ולעיתים משלבים ביחד 2 תרופות והמצב משתפר דרמטית.
קנאביס יזיק לך, סביר ביותר שיחמיר את מצבך ואתה עלול להגיע להתמכרות על רקע הדיכאון , שזו תופעה מוכרת מאוד גם עם סיגריות ואלכוהול (substance abuse ).
גש לטפל בדרך המקובלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי בעיות שינה עוד מתקופת הצבא - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור26/04/2015קאנביס - לא
בדיקה מסודרת, כולל מעבדת שינה - כן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)