מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- SAM-E וציפרלקס ביחדאחיק05/05/2015
יקרים שלום,
אני לוקח ציפרלקס 10 מ"ג כדור אחד ביום ומתעניין להתנסות בתוסף התזונה SAM-E.
שאלתי היא האם ניתן לקחת אותם במקביל ? SAM-E תורם בין השאר להעלאת רמות הסרוטונין ולכן אני חושש האם יש כאן סכנה לתסמונת סרוטונין או תגובה לוואי אחרת שאתם יודעים כתוצאה מהשילוב הזה. למשל אני יודע שאם ארצה לעבור להיפריקום אצטרך להפסיק עם הציפרלקס ורק אז לעבור להיפריקום כי אסור לקחת אותם ביחד. איני מרגיש שאני מוכן בזמו זה לעשות ניסיונות בהם אני מוריד מינון ולכן אני רוצה לראות קודם מה אני יכול לקחת במקביל ואולי בעתיד אםמה שאני לוקח במקביל יתרום לאיזון הנדרש במוח אולי אשקול להוריד מינון אז. בהשגחה כמובן.
אשמח לתשובותיכם וכל מידע מועיל בעניין.
בהודיה רבה
אחיהוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר SAM-E וציפרלקס ביחד - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור07/05/2015בהחלט ניתן, אך מומלץ להתיעץ עם רופא מטפל לפני..
השיפור ביצור סרוטונין קשורה לתהליך הכימי
פירוק טריפטופאן ל סרוטונין ואז ל מטלטונין
הפירוק מתבמע על ידי אנזים, REDUCATASE
נחשב "אנזים ישן"
על מנת שיתעורר ויתחיל לפרק סרוטונין, זקוק לקבוצת מטיל CH3
לכן יש צורך בתורמי מטיל, שמובילים לשיפור קצב הפירוק ויצור סרוטונין
SAME אחד מהתורמים
עוד תורם מעולה ( אפילו יותר )
LMETHYLFOLATE
חומצה פולית משופרת.
חשיבות של התוספת , כאשר יש תגובה לא מספקת מ SSRI ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה דוד יקר על התשובה המפורטת
אחיק07/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)