מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה מאתגרת למומחהרונן06/05/2015
לפני שנה הגעתי למצב קשה של דיכאון וחרדה וממש קושי בתפקוד היומי כתוצאה מהפרעת שינה קשה . חוסר השינה פשוט גמר אותי ומאדם פעיל נמרץ ומלא אנרגיות הפכתי לשבר כלי . שום כדור שינה לא עזר לי ושום כדור שאמור לסייע בשינה לא עזר . פשוט לאחר שעתיים או שלוש הייתי מתעורר ולא מסוגל להמשיך לישון. לאחר ניסיונות כושלים בכל מיני כדורים שהפסיכיאטר שלי נתן לי ולא עזרו החלפתי רופא ולאחר כמה שבועות של טיפול באפקסור 225 מ"ג רספידורל וקלונקס המצב שלי השתפר לא לגמרי אבל חזרתי לתפקד רגיל. היום לאחר כמעט שנה אני ממשיך לקחת אפקסור 225 מ"ג וחצי כדור מירו . העניין שעדיין לא מצליח לחזור לשינה מלאה ואיכותית . לפעמים ישן 5 או 6 שעות רצוף אבל ממש קשה לי לישון 7 או 8 שעות ברציפות. ניסיתי להפסיק עם חצי כדור המירו ומיד הרגשתי קשיים בשינה ואם אני מפספס בטעות את האפקסור אז גם השינה מיד נפגעת. אני חושש להפסיק עם הכדורים בגלל החשש שלא אוכל לישון שוב ושוב המצב ידרדר כמו בעבר ממש מלכוד. למה נפגעה יכולת השינה הטבעית שלי למה זה לא חוזר אלי...ולפני שאתה מגיב ושוב חופר ותסלח לי על המילה ב ללכת למעבדת שינה או לעשות בדיקות קליניות כדי לשלול או לבדוק אורך חיים וסביבה אז הכל נבדק ברמה הכי גבוהה וקפדנית כולל שעות שינה קבועות לא לצרוך משקאות מעוררים מהצהריים הקפדה על מזון מתאים לפני השינה ובמשך היום שימוש בתרפיה הילינג צמחי מרפא יוגה מדיטציה תוספי מזון ויטמינים ספורט ומה לא..פשוט לא יכולתי
לישון. אני לא רוצה לצרוך כדורים לנצח אני פשוט צריך למצוא את הנוסחה שתחזיר לי את השינה כמו פעם בלי יקיצות מוקדמות והפרעות . כידוע לכם שעם השימוש בכדורים הפסיכיאטרים החלומות מאוד משונים ומוזרים גם את זה אני יודע אה..וכן גם שיחות היו ולא מעט לא הזיז לי ולא עזר בכלום.גם על הCBT לשינה שמעתי והתנסיתי סתם בולשיט אפשר פשוט לקרוא ולהבין את כל התורה הזאת בשעה שעתיים ופשוט לייסם לא צריך לבזבז כזה הרבה כסף על זה .לדעתי זה שטויות רוב האנשים פורשים ולא מתמידים . לתגובתך מסטר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מאתגרת למומחה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור07/05/2015הפיתרון: היפנוזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפתרון היפנוזה?
רונן07/05/2015הייתי אצל מהפנט בל אביב לאחר שחפשתי באינטרנט מטפל מקצועי.ראיתי שהוא נחשב ממש למקצועכי ואפילו יש באינטרנט סרטונים עליו שמראיינים אותו ומדברים על היפנוזה . הייתי אצמלו בטיפול שילמתי 500 שקל ולא הרגשתי כלום לא היפנוט ולא נעליים. הוא צילצל אלי למחרת ןאמר תקשיב לא יעזור לך שום היפנוזה אתה צריך לקחת כדורים ולחזור לישון בדחיפות ושאין טעם שאבוא אליו שוב ושהוא לא רוצה סתם לקחת ממני כסף . הייתי אצל רבינוביץ המפורסם הוא ייצב את המצב שלי. אני לא הולך יותר מכיוון שאין ל950 שקל לשלם לו על כל מפגש. אני תקוע עם האפקסור 225 מ"ג ועם חצי כדור מירו לפני השינה והקטע שאני עדיין לא ישן טוב רק סביר וזה ממש מתסכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפתרון: להעלות ל 300 מ"ג
מנוסה07/05/2015בנוסף יש למצוא רופא מטפל שמכיר את השילוב. יש רופאים דרך קופ"ח במחיר מסובסד או במחיר של עשרות ש"ח בלבד לרבעון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)